11 d’octubre

PER FI FEM SERVIR CÀMERA!

per Javiera Beltran i Pau Guijarro

El dimecres 11 d’octubre, el Cristian ens va portar una càmera de vídeo, i ens va explicar que faríem un documental sobre les classes. Ens va deixar la càmera  i ens va explicar com anava. A partir d’aquell dia  la podríem fer servir! A continuació ens va dir el que faríem en aquella sessió. Tornaríem a veure  l’escena de “Mr Fox”,  en la qual el llop i la guineu es van trobar, i a partir de la qual es va fer tota a pelí.

També  ens va explicar dos experiments: l’experiment de la presó d’Stanford i el de Milgram.

El d’Stanford consistia  en un grup de voluntaris, dividits en dos grups: els carcellers i els presoners.

El segon experiment, el de Milgram, que consistia en tres subjectes, dos d’ells estaven compixats, un estava disfressat de científic i l’altre estava en una altra sala “agarrat” amb cables,  i es suposava que cada vegada que el subjecte que no sabia res li donava una descarrega elèctrica, perquè el científic  li ordenava cada vegada que responia malament a preguntes variades.

Desprès d’una pausa, vam posar les taules en rodona i vam parlar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *