Quina relació hi ha entre un títol i una obra d’art?

Per Pau Guijarro

En aquest taller vàrem veure com d’important és la relació entre una obra d’art i el seu títol.

Ens van dir que cadascú agafès un tamboret i el posès on vulgues però dins d’un perímetre. Per torns els vàrem col·locar amb compte que no caiguessin i fent una figura. Després ens van dir que poséssim un títol a l’obra i ens vàrem adonar que era complicat ja que havíem tenir en compte les característiques de l’escultura i els títols que proposaven els altres companys. Després la vam desmuntar i ens vam ajuntar en grups de 4-5 persones per fer figures amb els nostres cossos i els objectes de l’entorn per veure si altres grups aconseguien encertar el nom de l’escultura. Com la taula humana, del revès, el tron.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *