Visita a la Fundació Antoni Tàpies

Les persones de la nostra optativa vàrem anar a la Fundació Tàpies a veure les obres d’aquest autor. Alguns de nosaltres crèiem que seria divertit i alguns altres no. A alguns sens va fer molt llarga i cansada, mentre que per als altres va superar les expectatives. A alguns no ens va fer sentir res, o sigui que no ens va transmetre res perquè no ens agrada molt l’art. També per a altres va ser interessant perquè la forma d’expressar-se d’en Tàpies era diferent a altres artistes ja que les seves expressions a l’hora de fer les obres i les seves pintades eren curioses.

Cap de nosaltres havíem vist mai unes obres d’aquell tipus perquè eren molt convincents i alhora emotives i et feien sentir com Tàpies se sentia. Hi havia tot tipus d’obres diferents i tot tipus d’objectes que un no s’imaginaria que es podrien fer servir per obres d’art. Alguns de nosaltres havíem sentit a parlar de Tàpies però no sabíem quin era el seu estil.

Totes hem après alguna cosa de Tàpies i ens ha servit per aprendre una mica més de l’art.

                      

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *