Visita Poesia Brossa (MACBA)

Un altre artista que treballa amb els objectes i li dona veu pròpia és Joan Brossa i hem volgut endinsar-nos en el seu món a través de l’exposició que ofereix el MACBA.

 

Els museus i les exposicions cadascú els interpreta i les sent de manera diferent. A partir d’aquestes sensacions que ens han arribat de les obres de Brossa les hem resumit en tres paraules i hem realitzat un collage que a continuació us presentem.

 

Llibertat, vida i repetició

La llibertat l’he representada mitjançant el lleó ja que vol sortir del mur que significa la repetició, la rutina… Pel que fa a la vida està representada amb els animals, sobretot amb la papallona.

 

 

Originalitat, guerra i imaginació

Jo crec que el meu collage és original i imaginatiu ja que es veuen 5 persones esquiant d’una manera molt peculiar. Sols una persona és normal la resta apareixen amb caps desproporcionats, sobretot destaquen el cap de robot i el que és exageradament gran que recorda la cara d’Adolf Hitler.

A sota he posat un mapa del món amb les banderes dels països que delimiten les seves fronteres, a vegades mitjançant les guerres, i un taüt que representa la postguerra.

 

 

Rebel·lió, violència i càstig

La rebel·lió l’he representat amb un llop rodejat de foc, perquè està molt enfadat, en canvi, la violència està representada amb trossos de papers tallats en tires els quals no representen les paraules sinó les accions violentes. Per últim, el càstig el simbolitza l’home que està assenyalant ja que representa la llei, la qual ha de tenir sempre la raó.

 

 

Doble sentit, imaginació i creació

El doble sentit ho identifico amb la paraula «JAY-JAY», la imaginació són les caixes amb cares i la creació ho representa el piano perquè pots crear amb ell, en aquest cas música.

 

 

7 belles arts, joc i imaginació

El meu collage representa bé les 7 belles arts perquè es veu molta llibertat, igual que en l’art. També representa el joc ja que semblen peces que puguis encaixar de formes molt diferents segons la teva imaginació.

Temps, vida i repetició

Temps i vida ho he relacionat amb la nena, ja que representa les etapes per les quals passa una persona en la vida. La repetició ho simbolitza les diferents O.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *