Reflexionem amb l’Alícia sobre la seva obra

Ha arribat l’hora de començar a plantejar un projecte i l’Alícia ens ha fet una breu explicació de quines obres d’art ha fet. La majoria d’elles són intervencions que duren poc temps però que no deixen ningú indiferent. Hem descobert que li agraden els espais naturals i oberts com a molts de nosaltres.

Hem fet un cop d’ull a la seva pàgina web i ens ha portat moltes més fotos que resumeixen l’experiència.

http://www.aliciacasadesus.com/microgrames

Micrograma del teixir, lloc, mur, núvol

Després d’intercanviar punts de vista hem arribat a conclusions molt interessants. Giren al voltant del treball col·laboratiu, de les dificultats que suposa treballar a l’aire lliure (inclemències del temps), recursos econòmics, originalitat de les intervencions…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *