TREBALL AMB DREMELS

En sessions prèvies la Clàudia ens va demanar que féssim un llistat amb paraules que només existissin en el llenguatge. Cada un de nosaltres en va seleccionar una del llistat i l’ha escrita sobre un got de vidre. Per fer-ho hem utilitzat una Dremel. Aquest aparell permet gravar dibuixos i marques sobre superfícies dures amb l’ajuda d’una punta de diamant que gira molt de pressa.

Un cop hem tingut personalitzat el disseny de la paraula, hem passat gravar-lo. Cada membre del grup té el seu got identificat amb la paraula.

La nostra sorpresa ha estat quan de sobte la Clàudia ha tret begudes, patates… i amb les taules de la classe hem organitzat un petit bar-cafeteria. Per poder prendre alguna cosa en el bar, calia que sortissis voluntari i iniciar una conversa de bar entre amics. El tema de conversa era defendre el perquè la paraula gravada al teu got només existia en el llenguatge i demostrar que la paraula dels gots de la resta de companys que estaven al bar, no.

La resta de gent, estem fent escolta activa i apuntant en un paper les frases que els companys diuen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *