Presentació dels artistes

 

Jo si fos un llibre seria net i clar, de una portada blanca amb un petit i fí dibuix al centre de la tapa. Al interior hi haurien les lletres en negre amb una tipografía molt elegant.

Lua Botella

Si jo fos un llibre seria un llibre hermètic de tapa dura, la tapa seria de color blau, amb lletres grans de color negre. Seria un llibre gran, intrigant, amb lletres a dintre. El títol seria: “carpe diem”.

Guillem Carrasco

Jo seria un llibre ni molt gran ni molt petit, de tapa dura però suau de color groc.  Els fulls serien tous de color blanc,  sense res escrit.

Yue Cao

Si jo fos un llibre, no seria ni molt gran ni molt petit, seria de tapa dura i de color negre, les pàgines serien blanquas i tindria la lletra molt petita, tindria un títol curt pero intrigant, el contingut que tindria dins no l’entendria tothom, per dins estaria ple de fotografies amb molt de sentiment, no signaria per donar-li un toc de misteri que el tornaria més interessant.

Lara Riera

Si jo fos un llibre, m’agradaria ser un llibre nou,  amb la tapa dura , a la portada el títol amb una tipografia  clàssica i sense dibuixos.  M’agradaria  que al passar les pàgines fes olor a tinta i d’impremta. Ben enquadernat amb dibuixos amb tinta xinesa i pintats amb aquarela , a sota de cada dibuix un petit poema i al davant de cada pàgina amb el dibuix un paper de seda blanc, ben finet  per a protegir-lo.

Berta Nosàs

El que més m’agrada del meu llibre és el de dins perquè expressa molt i explica una historia trista però molt interessant. I per fora la seva bonica portada i també la seva olor a llibre després de sortir de l’impressora.

Luciana Chirinos

 

Si fos un llibre seria un atles petit de butxaca, però que es pogués desplegar i fer-se gran. Amb un paper tou perô resistent amb tapes blanques, toves i amb el meu nom daurat.

Mercè Soler

Si jo fos un llibre seria un un diari personal, amb molta historia, però, molt fàcil de llegir. Hi haurien moltes històries  on hi expliqués moltes aventures, moments únics. Tindria la portada dura però fràgil, es pot trencar. Seria una portada blanca on cadascú decidís que escriure-hi o com decorar-la. El meu interior seria inmens, és a dir, pots afegir-li tantes pàgines com vulguis. El paper seria com un diari, un diari vell, de color beix. La contraportada seria negre. El llom seria de pedra, molt dura. El meu titol seria: Com vas? estaria ple de moments feliços però també moments tristos, seria com un diari de recolçament on la gent m’expliqués el que li pasa i poguer-se desfogar amb mi.

Carlota Belkhir

 

Si fuese un libro, la tapa sería color azul como el cielo, pero por dentro seria colo blanco como las nubes, con rimas escritas. Seria un libro lírico.

Cristopher Urbina

 

Si fos un llibre seria segur de color blanc. El meu nom estaria gravat en petit a dalt, en lletres vermelles. La tapa seria dura i llisa, brillant. Mai s’embrutaria perquè seria d’un material impermeable. Les pàgines serien blanques, fines i lleugeres, però n’ hi hauria moltes. Només una petita part del principi estaria escrita, plena de dibuixos i lletres diferents. També hi hauria taques, i tot junt explicaria el que em passa, penso i sento. De tamany, ell llibre no seria molt gran però sí pesat. Tot i així,  seria agradable de tocar i faria olor a la meva colònia.

Lola Royo

Si fos un llibre seria un llibre petit amb una portada dura i a la portada i a la contraportada amb un estil Japonès i Corea amb dibuixus i imatges d’anime , de J-pop, k-pop, j-dramas, k-drams. Seria un llibre per passar una bona estona disfrutant la cultura asiàtica.

Valeria Ramos

Jo seria un llibre mitjà, de tapes dures. La tipografia seria senzilla i bonica, igual que el disseny. Les lletres serien fines i en cursiva, com si fos una mena de diari. Amb il·lustracions senzilles o amb detalls i a cada capítol hi hauria una cita o poema. El meu llibre faria olor a llibre antic.

Candela Sin

Si fos un llibre seria de mida mitjana tirant a petita, amb una tapa dura però que a sobre hi hagués cosida una capa de vellut rosa fluix. A la tapa també hi hauria a un racó el meu nom escrit amb relleu de peluix blanc . A dins hi haurien fulls de color groc fluix (com el color dels post-its), i hi haurien fotos enganxades, dibuixos i escrits fets per mi.

Joana Craven-Bartle

Si jo fos un llibre, seria d’una mida mitjana, amb una portada que no cridés gaire l’atenció, ni gaire extravagant. Jo tindria un títol que cridés l’atenció dels lectors i lectores. El contingut del llibre, serien anècdotes, no gaire  comunes del día día. La meva portada, seria de tapa dura, perquè així estaria ben protegit.

Beu Ribés

Si fos un llibre, seria d’una mida gran i molt gruixut. La tapa seria tota vermella amb una perla al mig. El contingut del llibre seria de League of Legends, un videojocs de Pc.

Angel Ibáñez

 

Si jo fos un llibre, seria un llibre en el qual es pugués escoltar música, i que hi hagués un narrador. Aixi seria jo en un llibre.

Laura Moragues

Seria de mida mitjana i la tapa tova. El títol seria de color daurat i cridaria l’atenció al lector. Els fulls serien blancs i suaus com la seda. La història estaria acompanyada d’imatges i dibuixos amb una frase reflexiva de peu d’imatge/dibuix.

Taís Martínez

Si jo fos un llibre, seria petit de tapa dura i de color negre. L’estil seria japonés amb algunes lletres de cançoncs del gènere musical: metal i rock. Amb alguns dibuixos pintats amb carbó. Tindria la guarda de color negre però un dibuix daurat a un costat i al final del llibre tindria un altre dibuix.  També tindria arguments feministes, fotografíes i alguns poemes.

Alexandra Garcia

Jo si fos un libre m’agradaria ser d’aquells que criden l’atenció quan el veus. Amb molts colors i dibuixos, tant per dins com per fora. Les tapes serien dures pero toves per fora tipo cuixinet. A dins tindria una història que t’enganxa i que no pots parar de llegir fins que l’acabes.

Clàudia Clos Cirirci

Si jo fos un llibre, seria un llibre gran, nou, de tapa dura amb una compossició de colors foscos i decoracions de color blanc. Aquestes últimes, resaltarien el títol. La guarda del llibre seria d’un paper similar al tapís, de flors blanques i negres. El llibre seria ple d’ilustracions de tot tipus. No hi hauria ninguna lletra. A la contraportada hi lluïria el dibuix d’un gran arbre i un drac envontant-lo.

Sheila Arce

Si jo fos un llibre seria de color azul con tapa dura el libro se basaria en algo comico .

Matias Alarcon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *