ENS PRESENTEM

Quan em van explicar el projecte que treballaria amb el grup de 2n d’ESO em va fer molta il.lusió. Formar part d’un procés de creació juntament amb unes artistes serà una experiència única, que segur que ens enriquirà a totes les parts implicades. En el nostre cas és un projecte de Dansa i ja ens hem començat a moure amb molta energia!

 

El grup d’alumnes que participa en aquest projecte són 20 nois i noies de 2n d’ESO de l’Institut Moisès Broggi. Són la Carla, la Lucía, el Joel, la Maria Fernanda, la Maia, el Nacho, la Marina, la Maya, el Christian, el Kalkidan, la Camila, la Sara, la Júlia, la Vivian, la Luana, el Francisco, l’Òscar, la Núria, la Carolin i la Mar. I jo, la seva professora, la Marta, que en aquest procés sóc com una alumna més amb moltes ganes d’aprendre!!

 

I les nostres artistes en residència són les Big Bouncers, un col•lectiu format per Cecilia Colacrai, Anna Rubirola i Mireia Querol.
Adjuntem un enllaç on es pot veure el tràiler de la seva peça Big Bounce:

https://vimeo.com/147095568

Aquest procés creatiu serà com dissenyar un menú entre tots, on les “chefs” ens guiaran per a què els plats siguin el més adequat possible, però on cadascú de nosaltres decidirà si hi posa més sal o més pebre, fent el plat més atractiu per a tots els sentits. Sabem que el procés serà llarg, perquè per a aprendre a cuinar cal provar molts gustos i repetir la recepta fins que ens acaba agradant.
En aquest blog us explicarem com anem treballant, dansant i creant.

Vull agraïr a totes les entitats implicades:
Es tracta d’un projecte d’En Residència, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu., i en aquest cas concret amb la mediació del Graner-Mercat de les Flors.
A l’Institut Moisès Broggi per confiar en mi per a dur-lo a terme.
A les Big Bouncers per tota l’energia que transmeten en cada sessió.

És un privilegi formar part d’aquest procés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *