Nou camí

El curtmetratge ha anat molt bé, és molt divertit imaginar gravar una pel·lícula, sembla molt senzill al principi, però quan t’hi poses de veritat tadones de com n’és de complicat.

El projecte final ens ha quedat molt bé, ha sigut molt al·lucinant gravar un curt amb tota la classe, no m’imaginaria que hi sortirien tantes idees ni que podríem fer una pel·lícula. No vull que acabi En Residència perquè sé que l’any que ve ja no la podré aprofitar, m’agradaria que aquesta optativa l’apliquessin a tots els cursos.

D’En Residència sé que em quedaré amb l’experiència de com és realitzar una pel·lícula, que vingui un artista al centre, i que ens demostri que una classe no només és estar asseguts, amb un llibre i escrivint tota l’estona, sinó que saber que es pot fer un gran projecte amb una dinàmica diferent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *