LA NOSTRA EXPERIÈNCIA A SALMON

El passat dimecres 6 vam assistir tot el grup a  l’ acte de Salmon, a Fabra Coats. Vam poder gaudir  l’ experiència de compartir amb altres centres, altres projectes i altres formes de treballar i funcionar. Els alumnes estaven expectants i van acabar bastant contents , tant per les activitats com per haver pogut conèixer a altres alumnes que també participaven com ells. Potser degut a fer les classes de dansa – moviment creatiu amb Constanza, esperaven fer més activitats de moviment per les seves expectatives  i al començament estaven una mica parats, però desprès van anar entrant a la dinàmica de la jornada.

En sortir, la Marian els va anar preguntant quina havia estat la seva experiència, les seves sensacions i quina era la seva percepció del que havien viscut. Els alumnes van anant explicant aquests relats:

Kimberly -” Las personas eran tranquilas y simpáticas”

Zaida – “Te trataban bien, te ayudaban, y te trataban con respeto”

Laura – ” Me ha gustado porque me  han preguntado muchas cosas y me gusta que me pregunten , porque quiero que sepan de mi vida”

Isma – ” Me ha gustado las actitudes. Moviamos las manos . Había otros grupos y teniamos confianza  no  de que no se burlaran”

Giancarlo – ” lo que más me ha gustado ha sido lo de la cinta porque era diferente a todo lo que haciamos”

– Lo que más me ha aburrido ha sido lo de contar una historia sobre Barcelona”

Yeirelis – ” me gustó mucho, lo del espectaculo de la silla me liberó bastante. lo de los hilos me ayudó mucho a imaginar”

Richard – “me pareció bueno, en un momento estaba aburrido y en otro no me gustó porque era hablar, lo de las sillas me gustó”

Natalia – “Lo que me gusto es que fue entretenido y no se hico pesado y preferí estar ahí que en clase”

Mariam  m-“Fue muy divertido, hice amigos, todo era muy crativo y aprendí muchas cosas”