Ens anem al MACBA

Edifici blanc i amb molt vidre. La primera impressió per dins és que és molt blanc, lluminós i espaiós. Té una rampa enorme que puja fins dalt de tot.

Ens hem trobat amb l’Ariadna que ens ha ensenyat el museu. Per començar ens ha fet un circuit molt ràpid passant per les sales d’obres exposades. Després ens ha portat al seu lloc preferit, sota la rampa on hem tancat els ulls durant 5 minuts i hem escoltat el soroll del museu.

Hem anat a l’auditori/Sala d’actes i ens ha ensenyat els magatzems on guarden i restauren les obres d’art. També les oficines on treballen i on hem begut aigua.

A l’entrada secreta de l’Auditori ens hem amagat tots i quan l’Enric, l’Ariadna i la Cloe han entrat els hem donat un “susto”.

Al sortir hem vist un altre edifici on estava la biblioteca i unes sales molt grans on assajaven teatre.

El que més ens ha agradat és una de les obres que és una habitació pintada de blau. També les llums que penjaven al mig d’una escala. Altres obres que recordem és l’obra Rizen de Tapias, un conjunt de tuberies i uns miralls molt grans.

Abans de marxar ens han ensenyat una obra de Keit Haring pintada a una paret exterior del museu.

En aquesta visita al MACBA ens ho hem passat molt bé. Hem pogut observar llocs on ningú més podia passar i ens ha servit per a conèixer més el creador. Hem pogut investigar per després saber on o com podem exposar la nostra obra i per inspirar-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *