EL PROJECTE: contin(g)ent

 

IMG_4140

Finalment donem per acabada la nostra obra. Ens quedava una línia del trompe-l’oeil per pintar! Sense aquesta línia la sensació de que la nostra peça quedés continguda en una vitrina no es produïa.

Utilitzar un làser ens ha ajudat molt. Altrament, hagués set molt difícil dibuixar la línia sobre una superfícies irregular. A més a més, aquesta línia calia que estès deformada òpticament per tal que l’ull de l’observador li donés sentit quan es trobés en un punt determinat del pati.

També us hem de dir que ja li hem posat un nom a l’obra: contin(g)ent

Aquest mot reuneix alhora dos significats: Continent: Cosa que en conté una altra (es refereix a la vitrina del trompe-l’oeil). Contingent: Porció o part que aporta a una acció solidària cadascun dels qui hi intervenen. En alguna cosa a la qual contribueixen molts, la part que cadascun ha de fornir (es refereix al conjunt de mòduls individuals que formen part del conjunt de l’obra).

Per cert: us convidem a venir a conèixer la nostra intervenció i a trobar el punt negre pintat al terra del pati petit des d’on cal observar el trompe-l’oeil per tal que prengui sentit.

Us recordem que el proper dimarts 23 de maig de 2017 a les 18:30 els alumnes de 4t d’ESO i en Pep Duran us presentarem l’obra i us explicarem què ens ha impulsat a plantejar una peça col·lectiva com aquesta!

IMG_4136 IMG_4134 IMG_4132 IMG_4131 IMG_4130 IMG_4129 IMG_4128

IMG_4142 IMG_4141 IMG_4140

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *