Aspectes de l’entorn (1)

El tercer conjunt d’obres proposa l’observació dels diferents aspectes i característiques que trobem en el nostre entorn.

Tres obres que parlen sobre els parcs:

Laura Cabrera que ens fa una reivindicació social.

Laura Cabrera ens fa una reivindicació social.

Judith León ens mostra el límit de les accions que els urbanistes proposen als parcs. Ens indica com s'organitza i delimita l'ús que els ciutadans en fem a través d'un munt de normes: fins on podem caminar, on podem jugar, on podem asseure'ns, com ens hi podem relacionar...

Judith León ens mostra el límit de les accions que els urbanistes proposen als parcs. Ens indica com s’organitza i delimita l’ús que els ciutadans en fem a través d’un munt de normes: fins on podem caminar, on podem jugar, on podem asseure’ns, com ens hi podem relacionar…

Andrea Poza ens mostra la uniformitat que predomina en el disseny dels jocs infantil dels parcs de la nostra ciutat. Són els mateixos projectes, sense tenir en compte el lloc on s'ubiquen. Així, els podem trobar a la platja, al costat de la Gran Via o al centre de la ciutat.

Andrea Poza ens explica la uniformitat que predomina en el disseny dels jocs infantils als parcs de la nostra ciutat. Són els mateixos projectes, sense tenir en compte el lloc on s’ubiquen. Així, els podem trobar a la platja, al costat de la Gran Via o al centre de la ciutat.

Dues obres que parlen sobre el comerç:

Àngel Chamón treballa, amb l'estètica del còmic, la confrontació d'uns monstres que es troben amb un personatge que els escridassa dins d'una botiga.

Àngel Chamón treballa, amb l’estètica del còmic, la confrontació d’uns monstres amb un personatge que els escridassa dins d’una botiga.

Ana Jiménez proposa un mosaic de 9 fotografies en les què reflexiona sobre els establiments que presenten els seus productes modificats a través de la llum.

Anna Jiménez proposa un mosaic de 9 fotografies en les què reflexiona sobre els establiments que presenten els seus productes modificats a través de la llum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *