ENS PRESENTEM!

Hola, sóc la Cristina Ortiz, alumna de 4rt d’ESO i vaig escollir En Residència perquè m’interessa molt el món de les arts i crec que aquest projecte és una oportunitat per conèixer més a fons l’art. També tinc moltes ganes de saber les idees que té l’artista que vindrà i conèixer més d’aprop els seus projectes.

 

Hola, em dic Mar Olmedillas Escarrà, tinc 16 anys i he escollit aquesta optativa perquè em sembla una matèria diferent a les altres i crec que ho passarem bé. El que espero d’aquesta matèria és poder aprendre moltes coses d’una manera diferent i visitar llocs nous.    

 

Sóc Vlada Gutuleac i he escollit aquesta optativa perquè em sembla una idea original i innovadora. Per què? Doncs alumnes com jo, o sigui, amb una vida que es basa molt en tenir una rutina, que tinguin l’oportunitat de sortir de la monotonia. Aquest projecte ens permet influenciar en el món exterior, en un entorn que no siguin les quatre parets de la classe. També ens dóna l’oportunitat de explorar més allà, profunditzar més en la nostra creativitat ja que d’això també es tracta l’art. I tinc clar que la rutina no és una manera d’anar més allà. A més tenim l’opció de treballar amb una artista de veritat, que la seva vida professional es basa en crear, i això a mi em fa molta il·lusió i em té molt intrigada. Sempre durant tota la meva formació a l’ESO he treballat amb professors que la seva obligació és sobretot ensenyar. En canvi amb la Mònica Planes el nostre objectiu serà descobrir aquella part creativa de nosaltres que, com no l’utilitzem, ni sabem que existeix. Per això al terminar aquest projecte jo em quedaré satisfeta amb aconseguir aquell objectiu.

 

Em dic Claudia Pita i vaig escollir el projecte d’En Residència perquè era l’optativa que més m’agradava. A mi des de sempre m’ha agradat l’art i crec que és una bona oportunitat per fer aquest projecte. Espero aprendre moltes coses noves. Ja vaig fer l’anterior projecte de Cinema en Curs que és semblant a En Residència. M’agradaria fer-li algunes preguntes a la Mònica sobre com prepara l’entorn per fer les seves obres.

 

Hola, em dic Emely Patricia Feliz i tinc 16 anys. Vaig néixer a la República Dominicana però vaig venir a Espanya amb dos anys, és a dir que pràcticament no conec tant el meu país d’origen. He triat aquesta optativa perquè m’agrada molt l’art i perquè a l’hora d’escollir matèria en el text explicatiu posava que era dinàmica i més moguda. Com que totes les matèries son bastant avorrides i monótones vaig agafar aquesta. D’aquesta optativa espero aprendre una mica més sobre l’art i veure diferents tipus.

 

Hola, em dic Elias Núñez Méndez i tinc 16 anys , vaig néixer a Bolivia però als 10 anys vaig venir a viure a  Barcelona. M’agrada l’art i això és una de las raons de perquè vaig escollir “En residència”, un altre de les raons és que vull aprendre més sobre l’art i poder fer algun projecte amb un artista per veure com treballa, com pensen i com es relacionen amb gent que no està molt assabentada del seu treball , i amb l’art en general.

 

Hola, em dic Andrea Flores i tinc 15 anys. Vaig triar aquesta matèria perquè em semblava curiosa i innovadora, les expectatives que espero es poder aprendre més sobre l’art i unir-nos més com a companys.

 

Em dic Melisa Cochior, tinc 15 anys i sóc de Rumania. El món de l’art m’ha interessat des de quan era petita. M’he inscrit en aquesta matèria perquè té relació amb l’art, malgrat no sabia quines activitats realitzariem al llarg del curs. Espero que sigui una assignatura on puguem aprendre diverses coses.

 

Hola! Em dic Xènia Gatius, tinc 16 anys i estudio a l’Institut Juan Manuel Zafra. Per resumir, m’agrada Pokémon, els idiomes i viatjar. La llengua pot arribar a ser un art, i m’agradaria saber-ne de més arts. A part, moltes companyes m’han recomanat aquesta materia, ja que m’han dit que és molt lúdica, divertida i diferent a les altres; és de fer coses molt pràctiques. Potser saber interpretar una miqueta l’art em donaria més raons per viatjar, i com més, millor! Per acabar, Pokémon possiblement és una de les raons per les que he triat aquesta materia. Com a hobby edito y dissenyo nous Pokémon, per això he decidit tenir una mica més de concepte d’art per poder crear un joc bo. Per això, espero poder tenir més idea de que es l’art, com s’ha d’interpretar i aprendre, encara que sigui una mica, a saber fer quelcom artístic.

 

Hola em dic Yosmer Hernández. He escollit aquesta matèria perquè em semblava una matèria diferent i sempre m’ha agradat l’art. Com que en aquest curs treballarem d’una manera diferent m’ha cridat una mica l’atenció.

 

Hola, em dic Martí Peña i espero aprendre coses noves sobre l’art, un tema que sempre m’ha cridat l’atenció ja que es una forma d’expressar sentiments o emocions. He triat aquesta matèria perquè és una manera diferent de veure l’art i em crida molt l’atenció, a més si ve un artista!

 

Hola, em dic Ot Callau i tinc 15 anys, aquesta optativa la vaig escollir  perquè em va cridar l’atenció ja que venia un artista de fora, crec que al venir un artista de fora, ens pot donar una opinió des d’un altres punt de vista, més profesional. Ami  m’agrada dibuixar, però de dubuixo res. Crec que en aquesta materia puc aprendre moltes coses  al mateix temps passar-ho bé.

 

Sóc l’Aina Aragonès de 4t A i he escollit aquesta optativa perquè m’ha cridat l’atenció. No sabia ben bé el que era però antics alumnes m’havien parlat d’ella. D’aquesta optativa espero aprendre coses noves i moltes sorpreses. També espero entendre el tipus d’obres que crea la nostra artista i que ens expliqui la seva història amb aquest món.

 

Hola, em dic Martí Sort i tinc 15 anys i vaig néixer a Barcelona. Vaig agafar aquesta materia ja que amics meus de batxillerat em van convencer i em van dir que m’agradaria per com sóc jo. M’agrada molt la história i volia aprendre més sobre l’art ja que sóc actor i creia que podria ser interessant estar amb una artista professional i poder treballar amb ella.

 

El meu nom és Joan Aguado, vaig apuntar-me a aquesta assignatura en part perquè m’agradava i en part per descart (les altres assignatures eren tecnologia, biologia i llatí, res que m’emocionés massa). Vaig fer Cinema en Curs i vaig pensar que estaria bé continuar el que havia començat, a més a més m’interessa l’art. Abans de començar l’assignatura, em pensava que estaria més enfocada a la plàstica i a l’estudi de la història de l’art, però ara que ja estic al grup, veig que és molt diferent a com me l’imaginava. Va més enfocada a la perspectiva de l’art des del punt de vista de l’artista. Crec que m’ho passaré molt bé a aquesta assignatura.

 

Hola, sóc l’Emma Alfonso i vaig a 4rtC. He decidit fer aquesta optativa perquè el món de l’art sempre m’ha cridat molt. Em sembla molt interessant que a partir d’un text, imatge, escultura, etc, puguis expressar els teus sentiments i/o idees i que aquests es puguin transmetre.

El que espero d’aquesta assignatura és que em proporcioni un altre punt de vista i nova informació sobre l’art contemporani. M’agradaria passar-m’ho bé i també explotar tots els meus punts artístics.

 

Sóc la Xènia Guisasola  i he escollit aquesta matèria perquè en un futur em pot ajudar, per tenir més coneixement a l’hora de fer obres de teatre o ballar o crear. També espero aprendre moltíssimes coses interessants i  aportar moltes coses, com per exemple creativitat i coses artisticas com la dansa, ja que es una afició molt gran i em voldria dedicar això perquè és una de les coses que se’m dóna molt bé i em puc expressar millor. I ara que estic en el món de les danses urbanes, estic eixamplant el meu coneixement i ara també m’agradaria aprendre més sobre l’art contemporani.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *