CONEIXEM LA MÒNICA PLANES

 

Em va semblar una noia molt simpàtica i una mica reservada. Crec que la seva feina la va ajudar a tenir les idees clares des de molt jove i que també té molta imaginació i creativitat a l’hora de crear un projecte. Se la veu bastant decidida i amb ganes d’investigar sobre allò que tant li agrada. De vegades se la veia una mica tensa o vergonyosa a l’hora de parlar amb nosaltres. Semblava que no ho hagués fet mai o molt pocs cops. Jo també em trobava una mica tensa i vergonyosa perquè a l’hora de parlar amb algú que no conec, em costa una mica. Espero que al cap dels dies la relació millori i ens anem coneixent.

Aina Aragonés

La primera impressió que vaig tindre és que la Mònica és una noia molt vergonyosa però quan va passant el temps agafa confiança i parla molt sense vergonya. És molt simpàtica i desprèn molta tranquil·litat, es veu una noia que és vergonyosa però no es queda callada. Semblava que no hagués estat mai tracten amb nois de la nostra edat, però com ella tampoc és molt gran fa que li agafis confiança ràpid. Em va caure molt bé per la forma d’expressar-se i per saber com dir les coses i que les entenguem.

Andrea Flores

La Mònica em va semblar molt simpàtica i alegre. Potser una mica tímida al principi. Em va agradar la seva manera de pensar sobre l’art perquè crec té les idees molt clares i li agrada el que fa, per això les seves obres es veuen molt treballades i ben pensades. Al principi semblava una mica incòmoda amb nosaltres, però després es va anar deixant anar i se la veia bé.

Claudia Pita

Vaig pensar que és una persona molt jove amb les idees molt clares, ja que per l’edat que té ha fet moltes exposicions i se li nota que li agrada tot el que fa.
És una noia molt interessant i molt emprenedora.
Escoltar-la parlar em va donar moltes ganes de conèixer més a fons les seves obres i tot el seu trajecte com artista.

Cristina Ortiz

Abans que vingués la Mònica tenia la sensació que era una noia molt pura que entenia els conceptes des d’un punt de vista semblant al d’un nen petit. Sense prejudicis. Un cop vam parlar amb ella vaig reafirmar les idees que tenia al cap. A part d’això em va donar una sensació que és molt intel·ligent i intuïtiva. Quan resolia les preguntes es veia la passió que té amb el seu treball i donava ganes que t’expliqués més. Com que el dia que va venir ens va ensenyar una de les seves majors referents, vaig pensar que m’agradaria que m’expliqués i em donés més artistes per conèixer.

Emma Alfonso

Tot i encara no haver-la conegut en profunditat, la Mònica Planes sembla ser una persona calculadora i perfeccionista amb la idea de ser senzilla i espontània. Sembla agradar-li expressar les idees, sentiments i emocions de manera figurada sense dir res absolut. M’ha semblat oberta però no “dóna molt la nota”. Accepta diverses maneres de pensar.

Joan Aguado

La primera trobada amb la Mònica Planes va estar bé, em va semblar una noia tímida però agradable. El temps que va estar parlant i resolent preguntes va ser molt simpàtica i s’explicava molt bé. Va saber resoldre totes les preguntes que li vam fer i d’una manera interessant.
Primer ens vam presentar nosaltres i després ens va explicar una mica més de la seva vida, es veu que entén sobre l’art que crea i li agrada.

Mar Olmedillas

Em va semblar una noia molt tímida. Sabia expressar el seu art però a la vegada no sabia explicar-ho bé. Em vaig adonar que el seu tipus d’art no és el que a mi m’interessa. Vaig entendre el significat de les escultures que no entenia. Em va semblar creativa, ja que a l’explicar deia coses de les seves escultures amb un significat molt rebuscat i això provoca curiositat. Penso que aquella curiositat que ella alimenta és el que fa especial les seves obres.

Vlada Gutuleac

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *