Visitem dues exposicions a la Fundació Suñol i La Pedrera

El passat 13 de desembre vam anar a la Fundació Suñol i a La Pedrera. A La Pedrera  vam veure la mostra “Obres Obertes. L’Art en moviment, 1955-1975”, ens va agradar molt el mode de treball d’aquests artistes. A la Fundació Suñol vam visitar “Acte 40: Sinéad Spelman. Descanso en la huida” amb l’acompanyament de l’equip de l’exposició.

D’aquesta última exposició ens va sorprendre molt la senzillesa de l’obra en relació al que ens proposa veure l’artista quan comencem a interpretar el sentit dels elements.

Intervenim en espais del barri mitjançant els collages

Continuem les exploracions al barri!

A les sessions anteriors l’Alberto ens va mostrar projectes d’autors que treballen a l’espai públic, ben bé l’intervenen de diverses maneres.

Amb aquests autors presents, ens dividim en tres grups i ens repartim zones d’exploració al barri.

Un primer grup fotografiem espais possibles a intervenir afegint color. Afegim el color a través de cinta adhesiva a un element de l’espai públic, de manera que ens faci mirar l’espai d’una altra manera.

Altre grup treballem fent intervencions a l’espai amb elements propis del lloc que troba allà mateix, però que disposant-ho d’una manera diferent, modifica la mirada del que ho troba.  Ho fotografiem per tenir registre de la intervenció efímera.

Un tercer grup pensem propostes dins del centre, encara que finalment ens atrau més treballar a l’exterior i pensem possibles subtils intervencions  per modificar la mirada i el trànsit.