logo2

Octubre (1): En Residència 2014-15. Aimar Pérez Galí

L’Institut Menéndez y Pelayo participà en RESiDÈNCIA el curs 2012-13 amb un projecte d’arts visuals, amb el creador Fernando Prats. En aquesta nova edició, participen alumnes de la matèria optativa de Música de 4t d’ESO, dins l’ambit de la dansa. Un dels eixos centrals de l’Institut és la transversalitat dels coneixements a través de l’aprenentatge i el foment d’obrir la ment a altres vivències d’expressivitat que augmenti l’autoestima de l’alumnat.

Aimar Pérez Galí­ (Barcelona, 1982) treballa en el camp de la dansa i les arts escèniques com a ballarí­, performer, pedagog, creador i escriptor. Format a l’Escola Superior d’Arts d’Amsterdam, ha treballat a Holanda durant uns anys i actualment desenvolupa la seva carrera professional a Espanya on s’ha graduat del màster del Programa d’Estudis Independents del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

El seu treball transita per la investigació sobre les relacions entre dansa, moviment, pedagogia i el desenvolupament de noves aproximacions procedimentals cap a la pràctica escènica. Entre els seus últims treballs hi ha Delta, A Post-Believe Manifesto, la conferència performàtica Sudando el discurso i The Ping Pong Dialogues.

Ha col.laborat i col.labora amb creadors com Xavier Le Roy, Nicole Beutler, Nora Heilmann, Andrea Boziç, David Zambrano, Abraham Hurtado / AADK i Silvia Sant Funk entre d’altres. Ha sigut jurat del Premi d’Arts Visuals Miquel Casablancas 2013 i és co-fundador i director artístic d’Espacio Practico, un espai auto-instituït al centre de Barcelona des del 2010.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>