Octubre (2): els protagonistes…

Aquí teniu una galeria d’imatges de la primera sessió…

tacmenendez tacmenendez de Slidely by Slidely Slideshow

INTEGRANTS DEL GRUP:

 • “Hola em dic Muna , tinc 15 anys. Visc a l’eixample dreta. M’encanta el teatre i llegir. He fet ballet a primer de primària , i gimnàstica rítmica”.
 • “Jo em dic Karla, visc en el barri Sant Onofre. Les meves aficions són pintar, la fotografia i viatjar. Vaig fer ballet quan era petita. Al principi duptava de l’activitat però ara m’està agradant bastant”.
 •  “Em dic Noelia, visc a Vallvidrera, Les Planes. Jugo a voleibol. He fet hip-hop 1 any i gimnàstica rítmica 1 any. El projecte és divertit i interessant encara que a mi em faci vergonya sempre acabo fent les activitats perquè l’ambient és familiar.”
 • ” Soy Vladimir  vivo en Gracia,  me gusta la musica pop, y  a veces bailo en casa  hip hop o break dance. “

 • “Em dic Andreu visc a Gràcia. M’agrada fer esports d’aventura o de risc. El curs està bé, mai havia fet classes de dansa però em pensava que era més avorrit i és molt divertit.”

  “Em dic Paola i visc a Vallvidrera. Les meves aficions son el voley, la música i llegir.He fet gimnàstica ritmica per dos anys i circ per dos trimestres. Aquest projecte es molt interesant i es una manera diferent de fer clase i apendre.”

 • “Hola, em dic Lucía i visc al barri de Sant Gervasi. Les meves aficions són la música (porto quatre anys tocant la guitarra i tinc quasi 90 CD’s) i la fotografia. Quan tenia 6 o 7 anys vaig fer ballet a l’escola on feia primària.

  Crec que el projecte Creadors en Residència està molt bé perquè desenvolupa la creativitat i innovació artística i resulta més còmode de realitzar que altres assignatures.”

 • “Em dic Gemma i visc al barri de Gràcia. Les meves aficions se sitúen casi totes en l’àmbit de la música: sintetització de veu, animació 3D (per fer coreografies o videoclips), ballar, cantar (encara que de tantes opinions que he sentit ja no sé si ho faig bé o malament), escriure cançons… a més de tot això, també m’agrada dibuixar en tradicional i digital i escriure històries que espero que es converteixin en novel·les. Un dels meus somnis pel què estic lluitant actualment és el de tenir el meu propi grup de cantants virtuals. Tenir-lo el tinc, però cal desenvolupar-los i millorar-los. He practicat Hip-Hop durant dos anys de primària i també m’agrada improvisar a la música que escolto.

  Em sembla un gran projecte, sobretot interessant i diferent, que ensenya coses que no es troben a l’escola. Per mi és una experiència molt agradable.”

 • “Hola soc Stephany tinc 15 anys visc al Tibidabo. La meva afició és cantar… Faig dansa àrab en aquest moment.Em sembla molt bona idea aquest projecte perquè podem expressar el que sentim.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>