MERCAT DE LES FLORS

El Mercat de les Flors és un teatre ubicat al Poble sec. Aquest lloc és un espai enorme, té un vestíbul bastant gran i té dos escenaris. L’escenari més gran està a la planta baixa i té una capacitat per a 500 persones i, l’altre escenari, està a la primera planta, per poder pujar has d’anar per unes escales de cargol i té una capacitat per a 100 persones.

També disposa uns camerinos molt bonics amb lavabos i dutxes.

JA FALTA POC!!!!

Aquest és el plànol del Mercat de les Flors. En aquest teatre, un dels més importants de Barcelona,  farem les diferents accions que hem preparat amb el Guillem i el Jorge, els dos artistes que han vingut a fer-nos Moviment. La presentació d’aquest acte serà el dia 31 de Maig a les 12:00h i esperem que vingui molta gent a veure l’espectacle. Ens fa molta il·lusió poder presentar la nostra feina i estem molt nerviosos.

L’IMPOSSIBLE

Res no és impossible i la comunicacií extrasensorial molt menys! El poder de la ment domina el món! Nosaltres hem vingut per fer coses impossibles!

La Comunicació Extrasensorial

La comunicació extrasensorial és la transferència directa del pensament o dels sentiments d’una pesona a una altra sense utilitzar els cinc sentits físics:  la visió,  l’audició, el tacte, el gust i l’olfacte. Per això la comunicació extrasensioral es denomina també com el sisè sentit.

TIPUS DE COMUNICACIÓ EXTRASENSORIAL

-Premonicions o precognicions:    on la persona diu tenir la habilitat de saber de situacions o fets que no han succeït encara.

-Telepatia:   capacitat de poder comunicar-se mentalment amb una altre persona.

-Retrocognició:   a través del hipnotisme, poder arribar a un estat passat.

 

 

nyam-nyam

A més de divertir-nos, actuar, mirar, escoltar i conèixer gent d’altres instituts també cuinar i vam menjar el que nosaltres mateixa vam fer.  Humus, taboulé i unes postres de xocolata boníssimes, coses estranyes per a molts que van tenir més èxit entre el professorat que entre els alumnes.

Trobada joves EN RESIDÈNCiA (8-2-18) Fabra i Coats – Fàbrica de Creació

Des de 2012, EN RESiDÈNCiA , Graner i SÂLMON han teixit conjuntament tota mena de complicitats en el marc de la creació de vincles entre l’educació, la cultura i la creació contemporània. Al llarg de les darreres sis edicions del projecte EN RESiDÈNCiA aquesta triple aliança ha anat creixent, de la mà de creadors, docents, alumnes de secundària, instituts d’ESO i equips de mediació, tot construint trajectòries en base al desenvolupament de processos de creació. En el context de la novena edició d’EN RESiDÈNCiA (2017-2018), ens van proposar una trobada al centre de creació Fabra i Coats per tal de fer visibles aquestes complicitats en el marc de SÂLMON<18, un festival singular de la ciutat de Barcelona. En aquesta trobada, a més de nosaltres, hi van participar l’Institut Moisès Broggi i l’Institut Josep Comas i Solà.
Els docents participants van ser: Marta Moragues, David Arnaiz, Estel•la Clopés, Fanny Figures, Jorge Ferrer, Marian Rivero, Vicent Santamaria i Santi Villar; els creadors: Big Bouncers, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol i Anna Pantinat; i els equips de mediació que ho van fer possible: Graner-Mercat de les Flors i L’Afluent.