Visita a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona

19/01/19

El grup del projecte creadors en residència, hem anat d’excursió en a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, on ens esperaven per explicar-nos la història de la fotografía en general. Vam debatre la època del naixement d’aquest art, i seguidament per grups vam anar a visitar l’arxiu, i el lloc on es treballa.

En el departament de conservació, ens van ensenyar una foto del nostre magnífic institut, a l’època en la qual ocupaven els bombers, va ser el primer parc de bombers a Barcelona ciutat.

A banda d’això vam penetrar als espais a on es conserven les fotografies més antigues, estan classificades de manera alfabètica, amb un mètode que permet trobar les fotos en diferents mides…

Al final de la sortida ens van ensenyar diferents fotografies relacionades amb els textos que havíem realitzat prèviament. Les vam observar i vam descriure la fotografia.

A la següent sessió a l’institut, havíem de fer un dibuix d’algun detall de la fotografia o bé dibuixar directament a la fotografia algun element relacionat amb la nostra narració.

Ens vam divertir molt, i pensem que s’hauria de fer més habitualment!

Lola y Anita

Aquí l’article sobre la nostre visita en la web de l’AFB:

http://ajuntament.barcelona.cat/arxiumunicipal/arxiufotografic/ca/activitats/alumnes-de-lies-verdaguer-visiten-larxiu-dins-el-marc-del-projecte-en-residencia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *