Opinio dels visitants sobre l’exposició a la biblioteca Francesc Candel.

Des de BTOY EN RESiDÈNCiA a l’Institut Lluís Domènech i Montaner https://ift.tt/1TGBrH8

Vam elaborar un qüestionari per saber la opinió dels assistents a l’exposició a la biblioteca  Francesc Candel. Aquí teniu una mostra de les seves respostes.

QÜESTIONARI

  1. Qué opineu sobre la forma de retratar, anomenada stencil (plantilles)?

Una forma diferent  a les que estem acostumbrats

2.Coneixíeu aquesta tècnica?

No

3.Que penseu sobre la col·locació de l’exposició?

La col·locació està ben distribuïda entre retrat i retrat. Ben organitzat sobre tot el espai que ens habian deixat però individualment cada plantilla amb el seu retrat final estava molt concentrat i junt.

4.Que us sembla la combinació del colors que hem escollit?

En alguns els colors han quedat de meravella però d’altres no han quedat tant bé, perquè no hi havia bona combinació de colors i no es notava la forma del retrat.

5.Creieu que tenen similitud amb el personatges reals?

Creiem que si, es veia molta igualtat amb els personatges reals.

6. Com us heu assabentat de aquesta exposició?

Ens hem assabentat per les nostres filles que fan aquesta optativa.

7. La recomenarieu?

Si,  ha estat molt bé, coses noves per veure.

8. Aneu sovint a veure exposicions d’art?

No.

 

Paula Bueno Marta Fernàndez

Valoració final.

Des de BTOY EN RESiDÈNCiA a l’Institut Lluís Domènech i Montaner https://ift.tt/1RweZc4

       Durant tot el curs hem estat treballant en un projecte amb una finalitat artística. Abans de començar aquesta optativa, creiem que no anava a ser tan divertida, les nostres expectatives eren bastant negatives. Durant el curs el que ens ha agradat més ha sigut fer les obres que vam exposar i també ens ha agradat fer els murals que vam fer després de practicar amb fotografies més petites. I el que menys ens ha agradat ha sigut fer el blog, encara que ens ha quedat bé i hem rebut comentaris molt bons.

 

https://ift.tt/1RwfD9g

Nerea Barnés i Alba Hurtado

Inaguració d’un mural al MNAC

Des de BTOY EN RESiDÈNCiA a l’Institut Lluís Domènech i Montaner https://ift.tt/1TGBVNp

El  divendres  dia 20 de maig del 2016 vam  inaugurar un mural en el MNAC.

Per torns anàvem explicant el procediment en el que es va crear el mural, també  vam dir  tot el que havíem fet: cada persona tenia preparat el que diria en la exposició.

Realment els alumnes no esperaven que vingues tanta gent com va anar. Creiem que va ser tot un èxit.

La sala on es troba el mural esta situada davant de la llibreria del museu.

Durant la explicació es podia veure un vídeo del tot el que hem après durant el curs i a les cantonades de les parets es trobaven les plantilles   utilitzades en el mural.

Aquesta exposició estarà fins el mes de Setembre.

No us la podeu perdre!

IMG_3084

IMG_3065

IMG_3069

Carla Bueno i Gemma Ortega 3rC

Assajant, assajant i tornant a assajar!

Des de Gerard Guix i Montse Rodríguez EN RESiDÈNCiA a l’Institut Moisès Broggi https://ift.tt/1saHBD0

Ja queda molt poc per la nostra estrena, dies de grans i llargs assajos. A una setmana per estrenar “El centre de la terra” a la Sala Beckett hem fet llargues sessions per polir la gesticulació dels actors, la vocalització, el to de veu, els moviments, l’escenografia. Tots a ple rendiment per tenir seguretat i donar el millor de nosaltres mateixos. La Montse a tope amb els actors i el Gerard molt concentrat amb l’alumnat de l’equip tècnic de so i il·luminació.

La propera setmana el últims assajos a l’escenari on estrenarem el dimarts 31 en dos sessions: 18’30h i 20h, la Sala Beckett.

Quins nervis !!

IMG_7814 IMG_7815

IMG_7816 IMG_7820

 

Últims preparatius, gran equip d’escenògrafs!

Des de Gerard Guix i Montse Rodríguez EN RESiDÈNCiA a l’Institut Moisès Broggi https://ift.tt/1Ue1Mcm

Aquests dies són de tancament de molts detalls d’escenografia, els murs, l’armari, els souvenirs, el planell… L’equip d’escenògrafs ha treballat amb un gran compromís i molt talent.

Donada la magnitud de feina ens han ajudat alumnes d’altres equips tècnics: la Sophie, l’Andrea, l’Anna, l’Adrià, la Mica… Tots a una per acabar amb gran qualitat tots els detalls.

Aquí us deixem algunes imatges,

IMG_7805 IMG_7808

IMG_7828 IMG_7830

IMG_7831  IMG_7832

IMG_7833  IMG_7834

IMG_7835

Equip de dramatúrgia

Des de Gerard Guix i Montse Rodríguez EN RESiDÈNCiA a l’Institut Moisès Broggi https://ift.tt/1Ux37gk

Hola som l’equip de dramatúrgia, compost per Mica Chiribao, Sophie Byrne, Romain Harion, Clèlia Sala i Laia Mendez. La nostra tasca és ajudar a escriure els diàlegs de les diferents escenes de la nostra obra. Per això, vam començar redactant en un esborrany el principi de la història. També hem estat definint els personatges i escrivint els diàlegs. També ens hem ajudat de les improvitzacions dels actors. Per perfeccionar el nostre text hem assistit als assajos dels nostres actors. La Montse i el Gerard han revisat els nostres escrits i han confeccionat l’obra final. En aquests moments donat que la nostra tasca ja està acabada estem ajudant a l’equip d’escenografia.

P1220859 P1220861

P1220879 P1250526

P1240513

Equip d’escenografia

Des de Gerard Guix i Montse Rodríguez EN RESiDÈNCiA a l’Institut Moisès Broggi https://ift.tt/1SM0ouU

Hola, som l’equip d’escenografía, compost pel Jaime Yagüe, Jhon Consuegra, Duncan García, Lince del Giudice, Romain Harion i Sophie Byrne. Els escenògrafs són els responsables de definir i dissenyar tots els elements visuals d’una escenificació.  Hem dissenyat les transicions dels elements escenogràfics com per exemple, en un pas transformar una columna en una taula, tambè hem fet els souvenirs que ven el protagonista amb unes llaunes i actualment estem fen proves per construir un gran mur de forexpan. Arribat el material hem de fer 8 murs que simularan una acció dels nostres actors.

També estem treballant en un gran mapa del barri de gràcia de Barcelona. Aquest el necesiten els actors per fer una escena. En aquests moments estem a ple rendiment per tenir-ho tot apunt el més aviat possible.

Molt contents de com està quedant tot!

P1220993 P1250519

P1250520 P1250521

P1250522 P1250524

P1250538 P1250540