ORGANITZEM LA NOSTRA EXPOSICIÓ

Des de Cristina Checa EN RESiDÈNCiA https://blocsenresidencia.bcn.cat/martipous1819/index.php/2019/04/25/organitzem-la-nostra-exposicio/

ESTUDI DE L’ESPAI

Disseny de la planta de l’espai de l’exposició final de Creadors en residència en el nostre institut.

Zona cantina Creadors EnResidència – Ian Domínguez

 

 

Procés de transformació del futur espai destinat a la cantina en el nostre centre en una zona d’exposició per al projecte final de Creadors en Residència. Alumnat agafant mides de l’espai per a realitzar plànols en paper i en digital per al disseny de la distribució dels elements de l’exposició.

__________________________________________________________

Visita a La Poderosa

Des de Sergi Faüstino EN RESiDÈNCiA https://blocsenresidencia.bcn.cat/costaillobera1819/index.php/2019/04/24/visita-a-la-poderosa/

 

 

El dijous passat 11 d’abril, vam anar d’excursió a la Poderosa. Vam sortir de l’escola a l’hora del pati per poder arribar més d’hora. Quan vam arribar, ens van ensenyar totes les sales i vam anar al lloc d’estudi per començar a treballar. Vam veure un espai on els ballarins professionals treballen i creen.

Aquell dia vam fer del primer assaig general,  ens vam imaginar com ho faríem davant dels pares i altre públic que vingués.

Mentre feiem les obres simultàniament vam llegir els textos dels companys que havien escrit sobre les sensacions que els feien les peces dels altres grups.

En acabar d’assajar vam anar a dinar, la Beatriz ens va fer un dinar molt bo: macarrons amb tomàquet, i de postres gelat.

Al acabar, vam tornar cap a l’escola.

En resum, va ser un dia molt divertit, ja que vam fer coses que al nostre dia a dia no fem.

visita a les entranyes del MNAC

Des de Mercè Soler EN RESiDÈNCiA https://blocsenresidencia.bcn.cat/menendezypelayo1819/index.php/2019/04/18/visita-a-les-entranyes-del-mnac/

Ahir vam tenir el privilegi d´entrar a les entranyes del gran Museu MNAC. Ens van mostrar l´espai de Raigs X i com radiografien les obres d´art per veure què poden amagar les seves capes o saber com les van fer.

Tambè hem portat diaris personals i capsetes on hi guardem els nostres secrets per radiografiar-les.

 

sala polivalent

Des de Mercè Soler EN RESiDÈNCiA https://blocsenresidencia.bcn.cat/menendezypelayo1819/index.php/2019/04/18/sala-polivalent/

La setmana passada ens vam deleitar veient les nostres obres fetes fins ara exposades a la sala polivalent de l´istitut.

Vam presenciar tots els llibres dels secrets posats adecuadament perquè transmetèssin el que buscàvem, una emoció misteriosa.

Seguidament vam discutir si era així com volem que quedi per l´exposició que farem a final de curs oberta al públic.

Creiem que pot quedar genial.

Guille, Clàudia i Carlota

 

 

taller de plegat de paper amb el Dario Zeruto

Des de Mercè Soler EN RESiDÈNCiA https://blocsenresidencia.bcn.cat/menendezypelayo1819/index.php/2019/04/18/taller-de-plegat-de-paper-amb-el-dario-zeruto/

L’anterior dimarts va venir el Dario a fer papiroflexia. Ens va ensenyar com manejar el paper i a fer diferents figures. Molts vam perdre la paciència en la segona estructura perquè era molt difícil encaixar diferents papers. Les figures que vam fer eren un poliedre i una mena de triangle. El vam fer amb fulls de colors i també amb secrets que vam treure de diferents pàgines de llibres vells.

Beu i Carlota