HEM DE SABER COM ENS SENTIM! 16/11/17

Comencem la sessió i la Suhayla enceta un debat super interessant sobre l’ús que es fa de les fotos i de que en certs moments, un no queda bé a les fotografies…sembla preocupada perquè considera injust que a vegades no quedem “macus” a les fotos!

La Mariona i un servidor fem reflexionar sobre el concepte de bellesa… Què vol dir ser guapo o lleig? Es una afirmació universal? És un concepte subjectiu?

El grup s’activa i desprès d’un mini debat acaba afirmant que tot és subjectiu en aquesta vida i que “tot depèn del color amb que mirem les coses…”

Iniciem el treball en grups de dos, consigna: treballar durant 10 minuts una escena improvisada on cal representar una vivència del passat. Dos personatges es retroben desprès de no veure’s des de fa anys…

https://www.youtube.com/watch?v=CevxZvSJLk8

Com reaccionen? Què fan? Com es mouen?

Els actors /actrius van fent seus els espais de la Sala Carlos Díaz de l’Institut i un cop dissenyat el que volen fer, seiem tots a les grades i comencen a representar… amor i desamor, comptes pendents, odis antics, parelles “robades”…

Primer ho expressen amb la mirada, més tard amb el moviment i per últim amb la paraula. La Mariona els ho posa cada vegada més difícil, però els nois/es se’n surten bastant bé!

Les dues hores ens passen volant!…

La setmana vinent més…

De camí al meu Departament reflexiono…quanta realitat viva he vist en aquestes representacions… han escenificat allò que els ha vingut al cap, és a dir…vivències…”la vida es puro teatro”… i tant que sí!

https://www.youtube.com/watch?v=bh5uaQ0xycU

Jordi Sánchez, professor a l’Institut BARRI BESÒS.

Barcelona.

Alexandre Dumas (Villers-Cotterêts24 de julio de 1802-Puys, cerca de Dieppe5 de diciembre de 1870), conocido en los países hispanohablantes como Alejandro Dumas, fue un novelista y dramaturgo francés. Su hijo, Alexandre Dumas, fue también un escritor conocido.

https://es.wikipedia.org/wiki/Alejandro_Dumas

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *