MANS EN NEGATIU

El dia 12 de Desembre vam fer una activitat amb les mans.El que vam fer va ser posar tres o quatre taules juntes, plàstic a sobre i després un paper que feia com a mural.

El  que es tractava de fer era posar les mans i repassar-li el contorn  pel voltant. Per fer-ho es van utilitzar esprais amb els colors principals:  vermell,  groc,  blau marí,  negre i  blanc. Jo, per exemple, vaig posar les mans moltes vegades i vaig emprar  tots els colors.

Per prevenir que no ens poséssim malats ni per tacar-nos vam posar-nos un guant amb la mà que fèiem el contorn i un plàstic per no tacar-se el braç. També ens vam posar mascares  per no intoxicar-nos. El resultat final que va tenir eren moltes mans de diferents colors i unes sobre les  altres.

 

IMG_0660IMG_0664

IMG_0665

 PATRICIA IGLESIAS SÀNCHEZ

Com hem pactat l’Avaluació.

Tots els membres del grup en residència (professors, alumnes i artista) hem pactat els aspectes que es tindran en compte per avaluar aquesta activitat creativa (crèdit optatiu).

– Assistència.

– Atenció a les explicacions.

– Participació.

– Treball individual.

– Treball cooperatiu.

– Autonomia .

– La nostra pròpia autoavaluació

Crec que em mereixo un 8, perquè he escoltat però he parlat molt amb el Adrià.

JORDI POMPAS

 

Penjada del fil, Joan brossa

20070219111244-piano.jpg

El primer que he pensat en veure aquest poema visual ha estat que, no només les paraules que et diuen les persones transmeten sentiments, sinó que a través de la música es pot expressar més del que pensem. La música es un llenguatge que tothom entén, perqué les notes són com les lletres en la literatura.

Andrea Valls