SORTIDA A LA FUNDACIÓ TÀPIES

El divendres 27 de Febrer vam fer una sortida a la fundació Tàpies. Primer vam esmorzar fora l’institut als bancs que hi han. A continuació vam anar fins la parada dels ferrocarrils i el vam agafar.  Ens vam baixar a la plaça Espanya per fer transbord i agafar el metro fins Passeig de Gràcia. Quan vam arribar ens estava esperant el Francesc,  mentre  arribava l’Agnès ens vam fixar al sostre on hi havia una escultura de fil de alumini molt rara   amb una cadira. Vam entrar i llavors ens esperaven dues guies  que son les que van ensenyar l’exposició. Quan va acabar l’exposició l’Agnès ens va portar a una sala i vam escriure en una pissarra les coses que hem fet fins ara. A mi personalment l’exposició no em  va agradar gaire però reconec que hi han obres molt interessants com L’armari.

Image result for fotos fundació tapies

 

PATRICIA IGLESIAS SÁNCHEZ

Banda Sonora Original

Aquesta banda sonora  esta feta amb dues cançons de EDM, Mystica- Blasterjaxx i  Reveology- DVLM I VINAI.  La musica esta gravada a 128 bits. Vaig fer servir el FL-STUDIO 11 i el VIRTUAL DJ 8 NUMARK/IDJ3. Per a mi aquest ritmes han estat fàcils de barrejar i m’identifico amb ells.

 

VISITA VIRTUAL A LA FUNDACIÓ TAPIES

Aprofitant que  properament  anirem a la Fundació Tapies, hem fet una visita virtual.

L’ obra que més m’ ha agradat   es diu Zoom, i és de  l’ any 1946.

Expressa un rebuig a la civilització moderna; i s’hi manifesta un desig de tornar a un món preindustrial, on hi havia una relació més íntima amb la natura.

Es pot veure  una mena de màscara de la cultura Maia al inrevés, d’aquesta surten com uns rajos i també es poden contemplar unes mans.  Serà una mena de marca?

Albert Sanz

LA MEVA NINA

El divendres 6 de Febrer vaig fer per fi el dibuix del retrat. El primer que vaig fer va ser la cara i després el cos amb llapis. L’Andrea em va estar ajudant a posar els colors.  La nina que vaig dibuixar va ser per expressar algo en general.  El contorn era negre i després per dintre el pantaló era de camuflatge i la camiseta de color verd per que combines bé. El cabell és com el meu. O sigui arrissat i negre, encara que  li vaig afegir reflexes marrons.

IMG_0971

IMG_1014

PATRICIA IGLESIAS SÁNCHEZ 3rC

Fundació Antoni Tàpies

He escollit aquesta obra d’art de l’Antoni Tàpies perquè em recorda moltíssim el terrible dia de las dos torres bessones en Estats Units, New York.

Els cabells que hi ha al voltant de la barra de fusta em fan pensar amb el fum de la explosió, quan va  impactar l’avió contra la torre. Les tonalitats grogues que estan a sota dels cabells em recorden al foc que estava barrejat amb el fum aquell  dia tan nefast.

Adrià Termes Márquez

 

 

 

 

 

FIGURES AMB FANG

El passat divendres  30 de Gener mentre s uns companys pintaven jo vaig estant fent una figura amb fang ja que la meva es va trencar. En  Francesc Torres em va dir que fes una  figura semblant a la que vaig fer fa uns mesos.  L’obra que vaig fer, i que mostro a continuació,  és una mena de flor.  Aprofitant el fang que em va sobrar vaig fer un llit i una pilota .

IMG_0911

                                                         Aya M’rabet Lamarti    3rB