Totes les entrades de patricia_iglesias

L’ESTIU A LA TERRA

L’alegria comença quan arriba l’estiu a la meva terra.  Amb la família sempre hi ha diversió, els ulls se m’il·luminen de amor i per  tant a la cara se’m dibuixa un somriure, la felicitat em recorre tot el cos. Quan cau el sol arriba la nit i amb por m’amago sota el llit, però de vegades em vaig de festa.

 

Patricia Iglesias.

SORTIDA A LA FUNDACIÓ TÀPIES

El divendres 27 de Febrer vam fer una sortida a la fundació Tàpies. Primer vam esmorzar fora l’institut als bancs que hi han. A continuació vam anar fins la parada dels ferrocarrils i el vam agafar.  Ens vam baixar a la plaça Espanya per fer transbord i agafar el metro fins Passeig de Gràcia. Quan vam arribar ens estava esperant el Francesc,  mentre  arribava l’Agnès ens vam fixar al sostre on hi havia una escultura de fil de alumini molt rara   amb una cadira. Vam entrar i llavors ens esperaven dues guies  que son les que van ensenyar l’exposició. Quan va acabar l’exposició l’Agnès ens va portar a una sala i vam escriure en una pissarra les coses que hem fet fins ara. A mi personalment l’exposició no em  va agradar gaire però reconec que hi han obres molt interessants com L’armari.

Image result for fotos fundació tapies

 

PATRICIA IGLESIAS SÁNCHEZ

LA MEVA NINA

El divendres 6 de Febrer vaig fer per fi el dibuix del retrat. El primer que vaig fer va ser la cara i després el cos amb llapis. L’Andrea em va estar ajudant a posar els colors.  La nina que vaig dibuixar va ser per expressar algo en general.  El contorn era negre i després per dintre el pantaló era de camuflatge i la camiseta de color verd per que combines bé. El cabell és com el meu. O sigui arrissat i negre, encara que  li vaig afegir reflexes marrons.

IMG_0971

IMG_1014

PATRICIA IGLESIAS SÁNCHEZ 3rC

Sortida al MNAC

El divendres 16 de Gener vam anar al MNAC. Per fer-ho vam sortir del institut a les 10:00, després vam agafar els ferrocarrils catalans fins a plaça Espanya. A continuació vam pujar les escales fins arribar al museu, allà ens esperava el Francesc i l’Agnès.

Dintre ens esperava una guia del museu, molt agradable. Ens va fer una introducció i vam començar la visita, que tractava sobre l’art modern i romànic.

A mi l’obra que mes em va agradar va ser una obra del Ramon Casas que es deia” toros (cavalls morts) o a l’estiu, tota cuca viu. Em va impactar bastant perquè els toros m’agraden bastant.

Museu Nacional d'Art de Catalunya | Toros (Cavalls morts)            PATRICIA IGLESIAS SÁNCHEZ

 

MANS EN NEGATIU

El dia 12 de Desembre vam fer una activitat amb les mans.El que vam fer va ser posar tres o quatre taules juntes, plàstic a sobre i després un paper que feia com a mural.

El  que es tractava de fer era posar les mans i repassar-li el contorn  pel voltant. Per fer-ho es van utilitzar esprais amb els colors principals:  vermell,  groc,  blau marí,  negre i  blanc. Jo, per exemple, vaig posar les mans moltes vegades i vaig emprar  tots els colors.

Per prevenir que no ens poséssim malats ni per tacar-nos vam posar-nos un guant amb la mà que fèiem el contorn i un plàstic per no tacar-se el braç. També ens vam posar mascares  per no intoxicar-nos. El resultat final que va tenir eren moltes mans de diferents colors i unes sobre les  altres.

 

IMG_0660IMG_0664

IMG_0665

 PATRICIA IGLESIAS SÀNCHEZ