Primera classe amb la Mercè Soler

Som el grup de 4rt d’ESO de l’optativa de Visual i Plàstica de l’Institut Menéndez y Pelayo. El dimarts vam entrar a la classe i vam veure la Mercè Soler i la nostra professora de dibuix esperant-nos per començar. Vam seure i, quan vam arribar tots, la Mercè es va presentar. Ens va explicar a què es dedicava, què era un llibre d’artista i quin serà el projecte que farem durant el curs. Sobre la taula hi havia set dels seus llibres dins d’unes caixes vermelles i uns guants blancs que fariem servir després.

Alexandra Garcia i Lola Royo

La Mercè ens va donar un paper on teniem que escriure, com seriem si fossim un llibre i desprès vam compartir les nostres idees a la classe i cadascun explicava com seria si fos un llibre .

Matias Alarcón i Valeria Ramos

La Mercè va portar 7 llibres i cada un estava posat dins una caixa feta per ella igual que els mateixos llibres. Els titols dels 7 llibres eren els 7 pecats capitals:  la Ira, la Luxuria, l’Enveja, la Gola, la Mandra, la Subèrbia i l’Avaricia. I com que tots els llibres eren bastant delicats els haviem d’agafar amb uns guants blancs.

Ángel Ibáñez i Beu Ribés

A la Superbia a  la portada posava “yo y yo” i  les primeras dues pàgines eren com miralls.

L’Enveja és un llibre amb la tapa groga i textura com el pell de serp, on la part de les pàgines, quan doblegues,  es veu escrit en granate “ojala no te salga bien”.

El llibre de l’Avaricia era com una escala , el troç més ample en la portada posava “mio” i en la part prima posava ‘tuyo’.

Laura Moragues y Yue Cao

després ens va ensenyar tres llibres més: la ira, la gula i la luxuria.

El de la ira tenia la tapa feta de pell i tenia tatuat “hate”.

El de la gula estava fet de xocolata blanca

i el de la luxuria tenia les pàgines fetes de “mouaré” un teixit  semblant a un llençol. A la portada tenia dos rombos.

Taís Martínez i Joana Craven

 

La Mercè ens va ensenyar una llibreta feta per ella i ens va dir que haviem de fer una igual.  Ens va donar un full molt gran i el vam dividir en 16 parts. Vam fer 3 pilons amb 5, 5 i 6 fulls. Després vam triar 3 papers amb 3 patrons variats per fer de tapes. Aquesta llibreta que acabarem el proper dimarts servirà per anar recollint idees.

Clàudia Clos, Guillem Carrasco i Candela Sin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *