Coses

Avui, la Mercè ens ha portat dues obres seves. Una es un llibre anomenat “Cosas que nunca te dije”. És de tapa dura de color vermell, i el que el caracteritza es que està tancat pels dos costats. És a dir, si volguessim llegir el llibre, hauríem de trencar una de les dues tapes. D’aquest llibre només hi ha cinc volums, d’aquests cinc, quatre els ha enviat als seus quatre amors i un se l’ha quedat ella. Ella no sabrà mai si l’han obert o no.

 

L’altre obra es un llibre anomenat “Cosa”. Aquest, és de tapa i pàgines daurades. Hem buscat alguna cosa en comú amb aquestes dues obres, i tots hem arribat a la conclusió de que les dues, miris com ho miris, son coses, objectes. La diferència és que una és més sentimental que l’altre.

També hem portat un llibre que ens hagués cridat l’atenció des del primer moment. Avui, erem pocs alumnes perquè la majoría estaven d’excursió i  no teniem molts llibres, però hem pogut realitzar bé aquesta activitat. Hem d’explicar, qué va ser el que ens va cridar l’atenció del llibre, ja sigui la lletra, la portada, el tamany, colors, dibuixos, tema…

Valeria Ramos i Alexandra García

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *