La princesa i el robot – film

Us presentem la pel·lícula La princesa i el robot:

Per fer la pel·lícula cada alumne va inventar-se un conte. Entre tots vam escollir el que ens agradava més:  La princesa i el robot. Vam fer tres grups a la classe. Cada grup va retallar en cartolines negres els personatges de la pel·lícula: un castell, una presó, un tresor, un robot, un lladre, la lluna i una princesa.

https://blocsenresidencia.bcn.cat/milaifontanals1415/?p=186

Vam posar una tela vermella a una finestra. A una banda de la finestra vam engegar els llums i a l’altre banda vam fitxar la càmera. Vam gravar les ombres projectades.

https://blocsenresidencia.bcn.cat/milaifontanals1415/?p=264

Després, vam enregistrar la història en les diferents llengües que parlem els alumnes de la classe: urdú, panjabi, hindi, bengalí, xinès, tagal, àrab i romanès. Per últim vam muntar la pel·lícula amb l’ajuda d’un professional.

Esperem que us agradi.

TREBALLEM AL TALLER

Aquests dies estem treballant molt al taller.

Un grup de la classe hem projectat les diapositives que vam trobar abandonades a l’institut, però abans les hem rascades amb eines, tisores i ganivets. Hem dibuixat els resultats.

8

foto6 foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Un altre grup hem fet dibuixos i les lletres de l’abedecedari amb els vidres que vam demanar a un vidrier del barri. Els hem projectat a la paret del taller amb el projector de transparències  i hem fet fotos.

9

2

1

Finalment, un altre grup hem fet escultures amb els ferros i altres materials que vam recollir d’una imprempta del Raval.

2

6