COMENCEM A MOURE’NS

Hola, som la Sara i la Marina, formem part d’aquest projecte i avui explicarem una mica què hem estat fent fins ara. Ja portem 3 sessions amb les artistes!

El primer dia teniem moltes ganes de conèixer les Big Bouncers i de començar aquest projecte, ja que prèviament havíem vist algun treball seu en vídeo.

Vam fer un seguit d’activitats molt “xulis” per coneixe’ns entre tots: ens vam moure per l’espai caminant al ritme de la música, vam jugar al joc de la reina mona, vam moure parts del nostre cos…

Aquí us mostrem algunes imatges de l’exercici de la “reina mona”, un exercici d’imitació en grup:


 

Durant la segona sessió vam fer una activitat que ens va fer molta vergonya: cadascú havia triat una cançó que quan sentís no pogués evitar ballar. Quan sonava la teva cançó et converties en reina mona i tothom t’havia d’imitar.

El tercer dia el vam començar fent un escalfament. Hi va haver una activitat de confiança que personalment ens vam agradar molt: anàvem per parelles, una tancava els ulls i l’altra la guiava.

També vam fer un exercici de repetició de moviments. Ens movíem per l’espai i quan elles deien “stop” havíem de fer un loop de l’últim moviment que havíem fet. Desprès podíem maximitzar-lo, minimitzar-lo, accelerar-lo i desaccelerar-lo.

En resum, aquestes 3 sessions han estat molt divertides!!!

Us mantindrem informats!

Ja ha començat la novena edició d’EN RESiDÈNCiA!
Hi participen 16 instituts públics d’educació secundària, seleccionats per convocatòria pública.

Els processos de creació es desenvolupen entre els mesos de setembre de 2017 i de juny de 2018.

En breu s’activaran els blogs individuals de cada residència , que us ajudaran a seguir-les al llarg del curs.