2a SESSIÓ 17-Oct 2017

A la sessió anterior, el Martí ens va demanar que ens féssim amb una llibreta. Així que avui hem començat fent una ronda explicant d’on les havíem tret. La majoria eren reciclades d’assignatures d’altres anys. També ens havia posat de deures escriure alguna cosa relacionada amb els somnis i divendres, dia tretze, vam aprofitar fer-ho; avui els hem llegit. Això ha donat pas a un debat molt interessant sobre els diferents tipus de somnis: sobre les diferents interpretacions que hi podem fer, sobre les nostres experiències al món dels somnis i sobre algunes tècniques molt curioses, com mirar-te les mans durant una estona al dia i un altre cop a la nit, per poder tindre un somni lúcid. Després, hem escollit el que més havia agradat a cadascú. El més votat ha estat el del Marc Cebrià. Us el compartim aquí:

Me encontraba en otro instituto, hasta que, de repente, aparezco en mi casa y veo a dos personas comiéndose a otra. Las mato con un cuchillo que aparece en mi mano. Al girarme estaba conduciendo un coche de Mario kart. Seguí por una carretera recta hasta que me estrellé. Mágicamente, todo se puso negro, y tuve un sueño erótico. Luego me desperté, aunque aún dormía, y estaba flotando en mi casa. Empecé a ir a toda prisa por todas las habitaciones, hasta que caí de cabeza en un pozo negro.

Per finalitzar el debat dels somnis, el Martí, ens ha llegit un petit fragment del llibre La cosa elemental de Eliot Winberger. Hem estat molt atents i hem rigut amb algunes coses que deia el text.

El Martí Sales també ha portat un poema de Vicent A. Estellés titulat No he desitjat mai cap cos com el teu. Ho hem llegit més d’un cop, però sempre canviant la persona per, així, adonar-nos de les diferents maneres de llegir i d’entendre un poema. Vam concloure la sessió amb un vídeo de la Maria Arnal i el Mercèl Argès en que el cantaven:

Tanit Callado, Enric Gómez i Georgina Requena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *