3a SESSIÓ 24-Oct 2017

El dimarts 24 d’octubre vam anar caminant des de l’Institut fins a la Muntanya Pelada, al Carmel. L’objectiu de la sortida era veure l’entorn que ens envolta dia a dia, sobre tot fixant-nos en aquelles coses que se’ns passen per alt normalment.

Primer vam passar pel pont de Vall d’Hebron i vam veure roba al terra i altres objectes, com ara una clau amb el número 555. Què obriria aquella clau? De qui era tot allò?

Vam seguir caminant per unes escales encaragolades i vam veure una nena oriental que portava un globus de la Patrulla Canina a la mà. El globus estava desinflat i l’anava arrossegant pel terra.

Vam passar pel carrer Joan de Mena. A alguns els sonava que era un autor que s’havia estudiat a 3r, però no vam saber de quina època era fins que vam veure el monument: 1411-1456.

Allà vam veure que, a la porta d’un negoci, hi havia una planta. Què feia allà fora? A la nit la ficarien dintre?

Després, per baixar fins a la Residència Salesiana Martí-Codolar, vam passar per un carreró que estava fet amb llosetes de cautxú, cosa molt curiosa, perquè aquest tipus de terra tou es pot trobar a parcs infantils, però mai havíem vist que s’hagués fet servir en un carrer.

Des d’allà vam continuar explorant La Clota fins a l’Escola de la Teixonera. Aquest barri és molt curiós, sembla un poble, fins i tot té Horts. Ens va sobtar molt una placeta on hi havia un bar. Tota ella estava engarlandada com si fos festa major. Un home d’allà ens va dir que eren decoracions residuals d’una festa que havien fet feia uns mesos. La veritat és que feia goig aquella placeta!

Ara tocava el pitjor: pujar les escales de la Floresta. En vam contar 122. I pujant, pujant, vam arribar fins al Col·legi Coves d’en Cimany. Un cop allà vam descobrir la Muntanya Pelada, un lloc preciós, amb vistes meravelloses. Havia valgut la pena que ens sués fins i tot parts del cos que ni sabíem que suaven.

A continuació, us deixem unes fotos de l’activitat:

Eugeni Casadó i Natalia Romero

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *