L’EXPOSICIÓ AL VESTÍBUL

Per fi comencem a contaminar l’institut! Per una banda, tenim acabada la maqueta de l’institut i el solar i ho exposem al vestíbul. D’altre banda avui el Carles i el Lluc ens han portat uns murals grans per poder fer un muntatge anomenat “Self-building” que quedarà exposat també en el vestíbul del nostre institut, i així, començar a fer més partícips als nostres companys i professors del projecte En Residència. Volem que la gent ens preguntin i fer-los pensar! D’aquesta manera donarem a conèixer el que estem fent. Aquesta exposició també ens servirà per agafar idees del que podríem fer al solar.

Ràpidament ho hem muntat tot. Al principi ens ha sembla més aviat complicat i que portaria bastant de temps. Però, tots coordinats i treballant en equip hem aconseguit acabar el muntatge en uns 20 minuts. Com a material hi havia uns cargols grans per unir els panells gegants de cartró.

Als murals apareixien diferents construccions a partir de la reutilització de molts materials: neumàtics, fusta, cordes, pintures … Es tractaven d’espais amb funcions diferents: de relació, de joc, de esport, … Nosaltres vam anar explicant a la resta de companys totes aquelles construccions que més ens cridava l’atenció i ens agradava. Per exemple, hi havia un lloc per fer escalada, unes grades i escenari i una piscina per a nens petits.

Ja tenim la maqueta exposada al vestíbul!
Ja tenim la maqueta exposada al vestíbul!
Muntant l'exposició
Muntant l’exposició
Expliquem els companys el que més ens agrada de les diferents construccions i el perquè
Expliquem els companys el que més ens agrada de les diferents construccions i el perquè

P1100110P1100103P1100102P1100104

Sona el timbre, és l’hora del pati, i la gent ja comença a gaudir del nostre muntatge-exposició
Sona el timbre, és l’hora del pati i alumnes i professors a l’Institut ja començen a gaudir del nostre muntatge-exposició

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *