De què parlarà la nostra creació final…?

Les darreres sessions avancem cada cop més ràpid i de m anera esbojarrada cap a la nostra creació final. Els nois i noies estan plens d’energia i de vegades juguen més que pensen, o això ens sembla als adults…

Els preguntem de què creuen que parlarem mitjançant el resultat del procés de creació:

“El treball de les darreres sessions per a mi ha estat intens, i no puc estar més agraïda per les activitats que hem fet i les obres de teatre que hem vist. També per donar-nos  l’oportunitat de compartir el món dels adolescents d’avui en dia”. (Yousara)

“Jo al principi pensava que les activitats que fèiem eren per diversió, però ara veig que tot era experimentar idees per a la creació final. El Quim i l’Agnès tenen coses que s’han anat apuntant a les classes i tots els vídeos amb les activitats que fem. Ara ja tenim l’escena dels xiclets, (…) També tenim la situació amb els musicalis i tik toks. I les prohibicions, les llistes de prohibicions que entre tots hem confeccionat.  I finalment la d’una persona explicant una història mentre uns altres ballen el  Fornite. Crec que a l’espectacle parlarem sobre l’adolescència i els nostres llenguatges, el no enteniment dels adults cap a nosaltres”. (Maya)

“El nostre espectacle parla de l’adolescència d’una manera molt visual”.  (Maria)

“La fúria en l’adolescència”. (Sarah)

“Sincerament crec que la temàtica del caos té molt potencial, i em genera molta emoció!” (Adrià)

“Del que sentim, de com parlem, del caos que vivim els adolescents…”

“Podran sentir el que nosaltres sentim, podran ser adolescents una altra vegada… Tornaran a sentir el caos, la por, l’alegria, la música, el ball, etc…” (Carme-Suze)

“Penso que serà com una explosió d’idees, com l’allau”. (Mireia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *