Endinsats en la nostra obra de teatre

Des de Gerard Guix i Montse Rodríguez EN RESiDÈNCiA a l’Institut Moisès Broggi https://ift.tt/1UZsreg

Definit el tema i l’argument de l’obra de teatre, ens hem posat a treballar per equips: dramatúrgia, actors-interpretació, escenografia, il·luminació, música-sons i vestuari.

Habitualment cada dimecres comencem les sessions tots reunits, posem en comú l’estat del guió de la nostra història, les escenes i les idees col·lectives i després cada grup treballa independentment.

Dramatúrgia i interpretació treballen directament amb en Gerard i la Montse per crear els diàlegs i els actors han començat a assajar els seus papers. Els equips més tècnics han començat amb una recerca inicial. Escenografia i Il·luminació, han fet un estudi dels planells dels espais de la Sala Beckett i del teatre de l’institut. L’equip de música i vestuari també ha iniciat una recerca telemàtica sobre diferents sons i roba pels actors.

Tota la feina de cada equip la compartim en una carpeta del drive perquè així cada equip tècnic pugui veure el que fan els altres. També hem creat una graella conjunta on anem anotant totes les escenes i els detalls de cada equip de creació.

Tot en marxa, molta feina i una gran coordinació per poder tirar endavant la nostra creació.

P1220850   P1220853

P1220854  P1220856

P1220858  P1220861

P1220989  P1220990

P1240516

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>