Expossició al Convent de Sant Agustí

Des de Lolo & Sosaku EN RESiDÈNCiA a l’Institut Milà i Fontanals https://ift.tt/1PHA5Ks

Els instruments.
Els instruments.

En Convent de Sant Agustí.

Estem emocionats i nerviosos.
Estem emocionats i nerviosos.

Divendres, 27 de maig , vam anar  al Convent de Sant Agustí a fer una exposició davant tot el públic dels instruments que havíem fet durant tot el curs amb Lolo i Sosaku i l’ajuda dels professors. També vam explicar tot el procés de creació i contestàrem les preguntes que ens van anar fent. Vam veure que a la gent li interessava  tot el nostre treball i  que també els havia agradar l’exposició. Va venir molta gent i la majoria ens va felicitar.

Quan vam entrar al convent de Sant Agustí, vam veure una sala molt llarga amb els instruments agrupats al mig. Tots els instruments estaven junts i i sonaven alhora.

També hi havia pantalles on presentaven els videos i fotos de totes les sessions en què fèiem sorolls, escoltàvem amb els micròfons de contacte que nosaltres mateixos havíem muntat, el procés de contrucció dels intruments, les sortides, etc.

En  una paret penjaven dos auriculars perquè es pogués escoltar la cançó que havíem creat entre tots, mesclada pel David.

La gent que va visitar  l’ exposició ens van preguntar moltes coses i ens va dir que, sobretot, els havia agradat la cançó.

Va ser un dia  molt important per nosaltres i ens ho vam passar molt bé.

GRÀCIES A TOTHOM PER TOT!

En Convent de Sant Agustí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>