Les nostres cabanes

Des de Pep Vidal EN RESiDÈNCiA a l’Institut Costa i Llobera https://ift.tt/26rmHzl

En una sessió vam estar parlant de llocs on pensar, algunes de les propostes eren una cabana. Aleshores, el Pep ens va explicar que ell havia fet una cabana amb les seves pròpies mans, i va viure durant mig any per a fer la seva tesi.

A la següent sessió ens va ensenyar fotografies de la seva cabanya i també d’altre artistes, com Virginia Woolf, Gustav Mahler,  i tot seguit ens va proposar de fer un disseny de com seria, si puguèssim fer-la, la nostra cabana. Era una proposta totalment lliure.  Tots hi vam estar d’acord i ens vam engrescar a fer els nostres dissenys.  

 

Gustav Mahler                                                  Virginia Woolf     

 

JOANA VILA:

El disseny de la meva cabana està situada al en un bosc i al costat d’un llac o riu. La penjaria de dos arbres i li penjaria una escala de corda penjant d’ella. A baix posaria una taula i unes cadires pensar en les meves coses. Tindria un tendal per la pluja. Per dins la cabana tindria alguna cosa per dormir i no gaire cosa més.

cabana_5

TERESA TUR:

La meva cabana consisteix en una esfera feta de fusta ‘envernissada’ (”plastificada”) que està penjada entre dos arbres i agafada per dos cordes molt resistents. Per pujar, hi ha unes escales de fusta que donen la volta a un dels arbres fins arribar a l’altura adequada per arribar a l’esfera sense problemes.

LAIA CALZADA:

La cabana que vaig dissenyar era molt diferent de la que he acabat fent.

Té tres pisos, en el tercer pis hi ha una dutxa (ecològica) perquè l’aigua que s’utilitza baixa per una canonada i va a parar  a un purificador casolà que fa que és torni potable.

Aquesta casa estaria damunt d’una piràmide perquè a mi m’agrada poder disfrutar de la mare natura i no veure la gent com va per la natura fent-la malbé, i també la posaria a dalt perquè m’agrada poder veure molt terreny des d’un sol lloc.

Té més d’uns llits, perquè estimo molt a la meva família, els meus tres germans, els meus pares, als meus avis (els que em queden), els meus cosins, els meus tiets…

CABAN LAIA C_2

AGATHE CASALS:

Vull que la meva cabana sigui petita. Que sigui de 3m d’alçada i 3m de llargada. Com que es per mi sola, m’anirà bé aquesta mida. No cal que ocupi molt espai.

Els materials que utilitzaria per construir la meva cabana, serien:

-maons (molts)

-ciment (suficient per enganxar tots els maons junts)

-fusta (per fer el sostre i alguna i el terra de dins de la cabana)

-trossos de vidre (per fer les finestres)

BLANCA LIMÓN

La meva cabana te forma rectangular, feta de fusta a la part superior i a la part en el primer pis les parets estan fets de

PEP MIRABET:

El disseny de la meva cabanya té tres pisos.

El és on hi ha la sala el menjador el lavabo… de 20m x 30m. Aquest pis fa 3m d’alçada

El segon hi ha una sala plena de coixins de 5m x 5m. Aquest pis fe 2m d’alçada

Hi el tercer és una sala amb una tauleta i dos cadires petites que és per jugar, també dona amb la sala de coixins per que et puguis tirar. Fa 5m x 5m. Aquest pis com que està inclinat fa 0m per una Banda i 1,50m d’alçada per a l’altre banda.

al cabana 1_1

ELISABET LÓPEZ:

El meu disseny està inspirat en una obra que a mi sempre m’ha agradat i que m’ha semblat molt innovadora que és el Palacio de Cristal de Madrid.

Però en comptes de ser una gran instal·lació, sinó només una mini cúpula amb quatre coses escencials (sofa, cadires, taula…) Estaria feta de vidre i per aguantar-lo unes bigues ferro.

ALBERT MUNTANYOLA:

La meva cabana està situada al bosc a uns 5 metres d’altura amb un tobogan pel costat fins el terra amb un coixí per no fer-se mal. Pujaries per una escala fins la porta i quan entressis et trobaries un sofà a l’esquerra i una tele a la dreta, si avancessis veuries dues portes una que dona a la meva habitació i una que com la de gossos però mes gran per tirar-se per el tobogan, just al davant a l’esquerra veuries una quina i al davant una porta que donaria a una terrassa i ja està

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>