Explorar 40

¡Ja tenim nom!

Els alumnes de l’aula oberta de l’Josep Comas i Solà ja tenen data, espa i nom per l’espectacle que estan creant sota la direcció de Toni Mira.

La peça avança de forma exponencial i ja no queda ni un mes per a l’estrena que serà a la sala Pina Bausch del Mercat de les Flors el 16 de juny a les 12:00h.
El coreògraf ha estat pensant durant el procés quin nom posar a una peça que encara està en construcció, però ha trobat una manera participativa y poètica de trobar un nom  entre tots basat en un joc que a descobrir en la seva adolescència.

El joc es desenvolupa de la següent manera: entre tots proposem un total de 32 paraules arbitràries que s’escriuen en un paper. Aquestes s’agrupen de dos en dos en l’ordre que són proposades i s’extreu una paraula que relacioni tots dos conceptes, de manera que resultin 16 noves paraules. Es tornen a unir els conceptes de dos en dos i es proposen un total de 8 paraules que podrien ser la intersecció, segons els alumnes, entre les dues paraules anteriors. Es repeteix el procés fins a aconseguir una única paraula resultant. Es diu que aquesta última paraula correspon a allò que preocupa a qui està jugant.

Ells van jugar i la última de les seves relacions va ser ‘relación-mundo’.  Voleu saber qina va ser la paraula resultant i, per tant, títol de l’espectacle?
NOSOTROS

¡Seguim!

Explorar 40

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *