¡Ja tenim nom!

Els alumnes de l’aula oberta de l’Josep Comas i Solà ja tenen data, espa i nom per l’espectacle que estan creant sota la direcció de Toni Mira.

La peça avança de forma exponencial i ja no queda ni un mes per a l’estrena que serà a la sala Pina Bausch del Mercat de les Flors el 16 de juny a les 12:00h.
El coreògraf ha estat pensant durant el procés quin nom posar a una peça que encara està en construcció, però ha trobat una manera participativa y poètica de trobar un nom  entre tots basat en un joc que a descobrir en la seva adolescència.

El joc es desenvolupa de la següent manera: entre tots proposem un total de 32 paraules arbitràries que s’escriuen en un paper. Aquestes s’agrupen de dos en dos en l’ordre que són proposades i s’extreu una paraula que relacioni tots dos conceptes, de manera que resultin 16 noves paraules. Es tornen a unir els conceptes de dos en dos i es proposen un total de 8 paraules que podrien ser la intersecció, segons els alumnes, entre les dues paraules anteriors. Es repeteix el procés fins a aconseguir una única paraula resultant. Es diu que aquesta última paraula correspon a allò que preocupa a qui està jugant.

Ells van jugar i la última de les seves relacions va ser ‘relación-mundo’.  Voleu saber qina va ser la paraula resultant i, per tant, títol de l’espectacle?
NOSOTROS

¡Seguim!

Explorar 40