Contactes: Canaletes, la muralla, un petó i una escultura de plata

Seguim amb els contactes. Aquesta vegada l’Agnès acompanya el petit grup que surt amb en Marc a fer contactes: amb la Mebi, el Francisco, el Xarli, l’Ariadna i la Nerea i la Blanca de professora.

Comencem per la font de Canaletes. Volem deixar l’empremta de l’aigua d’un lloc tan significatiu de la nostra ciutat a la primera peça.


Fem més contactes a la paret de la muralla, per copsar els diferents materials, el pas del temps. L’Ariadna i el Marc fan la peça.

També repetim el contacte de les “males herbes” i la muralla.

Recordeu la botiga de bicicletes de la que vam prendre contactes entre una roda de bici i la muralla? Demanem de fer el mateix en un altre local proper amb una escultura de plata.
Aquest és un local dedicat a la gestió de restauració. Molt amablement ens deixen fer el contacte i ens expliquen que aquella escultura està allà des dels inicis del negoci. Regal d’un familiar, li tenen molta apreciació.

Repetim el petó…
Aquesta vegada en un altre finestra molt similar i pròxima. Hem necessitat una escala que ens han deixat al Museu Marès.


La gent, turistes i vianants ens pregunten què fem

Per acabar fem els edificis viatgers…
La porta d’accés al pati del Museu Marès estava situada a la Plaça del Rei. Aquestes pedres, com molt d’altres , van ser desmantellades i re-situades per a la creació del Barri Gòtic tal i com avui el coneixem i vam comentar en una anterior entrada al bloc, en el nostre primer recorregut pel Gòtic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *