NOVAMENT A LA CALDERA

IZAN

Ahir dijous vam tornar a anar a La Caldera, el terra de l´espi era blanc i aixó feia veure l´espai diferent a la vegada anterior, més gran, més lluminós.

Cadascu de nosaltres feia la performance interpretant un dels cinc papers que ens havíen donat a triar, la meva era la de construcció/destrucció i juntamnet amb l´Alejandro, el Jose i l´Alí vam fer una persecució policial .  Després els Misiondivina ens van donar consells per millorar el que havíem fet.

 

PADDY

Ahir vam anar a La Caldera a presentar les performances individuals que havíem estat assajant a casa per arribar allà i presentar-la davant del grup classe i davant els Misiondivina.

Vaig estar còmode pero nerviós a l´hora de presentar la meva performance.

 

PERFORMANCES

IZAN CARRASCO

La sessió d´avui hem preparant el treball que volem compartir dijous que ve a la caldera , Ens han proposat cinc temes que hem de triar segons sigui la nostra personalitat

1- Estovant els cossos, Tacte, contacte, pell

2-Arrassant, destruint, interferint

3-Necessitant amor. Exploracions sensorials. Sensualitats pròpies.

4-Absurds, somnis, descontrols.

5- Fortaleses, debilitats i heroismes.

Cadascú de nosaltres hem triat un tema d´aquets i la sessió d´avui hem assajat en format performance on incloure
Veu, text, sons,  cançons (el text pot ser nostre o d´una altra persona).  també podem incloure: vídeo, imatge, objectes, accions físiques i moviment. Es important que fem la nostra partitura per a ordenar la nostra peça. També ens han dit que podem treballar a partir del text que vam fer al parc.

deixo un vídeo de mostra del que he fet, m´he fixat especialment en el moviment i en el só, també m´he inspirat en els paisatges sonors.