Març-abril: Ja tenim el nostre argument!

“Després d’haver perdut, de manera tramposa i injusta, un concurs de tele-realitat ubicat dins una illa deserta, la Manuela va decidir quedar-se a viure allà amb la seva germana i el seu entourage, per fugir de la superficialitat i la injustícia del món exterior. Però l’equilibri de la seva Illa de la felicitat particular es veurà en perill en el moment en què un naufragi accidental faci arribar al seu refugi el causant de les seves desgràcies, l’Àxel, el guanyador del concurs, acompanyat del seu equip”

A partir de l’estructura de La Tempesta de William Shakespeare, hem treballat amb els alumnes de l’IES Joan Fuster per dur a escena algunes de les seves preocupacions, sempre des del joc, creant personatges i situacions que, per una banda, facin de l’experiència teatral un lloc de diversió, i al mateix temps signifiquin reptes que facin del teatre una experiència de creixement. El resultat d’aquesta investigació és aquesta peça, un treball de creació col·lectiva on els alumnes no només fan d’intèrprets, sinó que són també responsables dels personatges i de la dramatúrgia, explorant així totes les possibilitats de l’ofici teatral.

Iván Morales

Aquests són els nostres personatges:

La Dolly, l’Àlex, la Pepi, l’Oliver, la Nicki, la Sara, l’Àxel, la Diana, l’Ana, la Manuela, el Touka, el Cortés, la Nerea, l’Albertito, la Sofia, el Kevin Antonio, el Jacinto, l’Esperanza i la Maria Montserrat, per a tots ells l’Ivan ha creat el seu moment de glòria en l’obra. Ara són conscients del que tenen entre mans i cadascú ho viu d’una manera diferent.

Algunes són més entusiastes i intenten aprendre tot el que poden, d’altres encara pensen en amagar-se darrera del teló si poden.  Es tracta que, poc a poc, vagin superant les reticències que tenen.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *