El pupitre sonoritzat?

En Sergio ens porta un equip de so que inclou micròfons que col·loca sota el pupitre. Es tracta d’experimentar amb ell i veure si es pot incloure dins l’espectacle. A tots ens sorprèn que els  micròfons captin tan bé els sons que es produeixen del contacte amb el pupitre.

 

21 de febrer

Compartim amb els artistes els collages i les nostres impressions.

Resumint:

  • Tot el que ens ve al cap és important, de qualsevol cosa pot venir la inspiració: d’un objecte, un color, un text, una imatge, un  olor…,
  • Els collages que vam fer el dia anterior són un reflex de com som i és curiós observar com es complementen,
  • Els artistes ens fan l’ observació de que, quan es comença a crea,r s’utilitzen imatges i que una combinació d’imatges pot  convertir-se en una escena. Cadascú amb la seva aportació suma dins el grup.

La pràctica, com sempre treballem a partir de la improvisació:

  • Provem diferents maneres de caure, en Sergio ens recorda que si no se sap com fer-ho es pot demanar ajuda,

 

 

 

  • Després de caure ens hem d’apropar tots i formar un grup, en Sergio ens comenta que si jo no sé què fer en algun moment de la improvisació, he de suggerir alguna acció sense importar si els companys la segueixen o no,

 

  • Ens col·loquem davant els miralls i seguim tots la seqüència que marca en Sergio: treure’s la sabata i deixar-la davant del peu, repetir amb l’altre peu. L’efecte en el mirall és que portem les sabates posades i després quan movem els peus cap els costats, és curiós.
  • Mostrem a la Sílvia com creuem els bancs amb la dificultat de que estan damunt els pupitres. A tots ens agrada aquesta opció.

Continuem avançant!

Professors i alumnes ens hem felicitat mútuament per com va anar la sessió de contaminació.

Ens hem vist d’una manera molt diferent i és enriquidor per a tots.

La Sílvia ens felicita perquè davant de la pressió no ens vam fer enrere i afegeix que necessitem aquest grau de concentració per continuar avançant.

Ja hem decidit que la nostra creació girarà entorn a 16 pupitres i a cada sessió interaccionem amb ells de diferents maneres. De moment les més recurrents són pujar i llençar-nos lliurament o fent alguna acrobàcia.

El Sergio ens va posar de deures, per què tothom es mostri una mica davant del grup, preparar una representació  amb una única condició, ha de ser individual .

Costa una mica sortir davant del grup i observem que encara hi ha molta vergonya.

Ens agrada molt la proposta de l’Alba: seure tots en els genolls del company del darrera i aixecar els braços i ens ho prenem molt en serio. Mostrem a en Sergio l’exercici de grup del cercle agafats per les mans i tirar-nos cap a endarrere de manera que ens subjecti el grup. Quan ens ho va proposar en una sessió no estàvem gens centrats i no només no ens va sortir sinó que va crear tensió entre alguns membres del grup. Aquesta vegada ens surt molt bé !!

Creuar-nos passant  pels bancs en sentit contrari tots, sense caure i amb música. Va ser una molt bona manera d’acabar la sessió. Vam acabar de “subidón”.