Performance, el nostre ‘Mind Map’

El Mind Map és una tècnica gràfica per representar idees o conceptes. Aquestes s’enllaçen per línies amb la finalitat que acabin creant una xarxa de relacions. Se sol utilitzar en una pluja d’idees, una planificació d’un projecte, resolució de problemes, etc… Té com a propòsit centrar l’atenció i capturar el coneixement per facilitar l’intercanvi d’idees. La Laia ens va demanar que féssim un Mind Map sobre la performance, d’aquesta manera ens ajudaria a reforçar les idees i tenir-les més endreçades i clares alhora de fer-ne una performance.

Verònica Moyano, 4t ESO

mishell-s

isabella-p

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un Mind Map és un diagrama utilitzat per representar paraules, idees, dibuixos i altres conceptes relacionats. Serveix per organitzar, aclarir i estructurar.
L’artista Laia Estruch ens va demanar que cadascú de nosaltres realitzés un Mind Map per poder saber i aclarir bé les idees que tenim sobre la “Performance” i les seves branques. Aquesta tasca ens va ser encomanada quan vam començar a tenir coneixement sobre el tipus d’art que és la “Performance”.

Mishell Suárez, 4t ESO

performance_mind_mapimg_20161103_165619

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *