Visita al MACBA

El divendres 13 de febrer de 2015 vam visitar el museu MACBA.

1

Primer vam veure l’exposió d’una artista italiana que feia moltes coses diferents: Agafava unes fotos i hi dibuixava i pintava a sobre. La seva família tenia una fàbrica de bicicletes i ella agafava les càmeres de les rodes i feia escultures.  Vam veure un vídeo d’ella: Era una senyora vella i a casa seva hi havia coses velles.

5

6

3

Després vam veure obres d’altres artistes: Un mapa de tot el món que tenia fang al mar i un altre mapa que tenia fang a sobre dels països.

7

També vam veure unes pintures de nois enfadats perquè no tenien diners. Les pintures estaven sota d’uns monopatins. N’hi havia tres o quatre.

8

També vam veure un ós molt gran: no es podia tocar. A l’artista li agradaven les pel·lícules de por.

9

Després vam anar a un altre edifici on hi havia un vídeo a terra. Era una platja. De cop i volta sortien del mar tres noies i després tornaven al mar. A un altre vídeo un noi i una noia feien una línia corba a la sorra. Un noi començava per la dreta i una altra noia començava per l’esquerra. Després es trobaven al mig.

10

11

A un altre vídeo vam veure una  noia  sense roba dins de l’ aigua i estava de peu sobre d’una síndria.

12

Una noia que treballava al MACBA ens va explicar totes aquestes obres. Aquesta vista ens va agradar molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>