Ens organitzem…

Un cop hem pensat entre tots com volem que sigui l’exposició de la feina que hem fet al llarg del curs, ens hem distribuït en sis grups per preparar les diferents activitats en què consistirà la mostra. Cada grup ha fet una llista del material que necessita per mostrar la seva part del procés tenint en compte els objectius que hem parlat amb la resta.

Grup 1: Fàtima i Bryan

Prepararem una taula amb dos fulls  explicant en què consisteix l’aplicació: un dels fulls explica com funciona l’ aplicació  i l’altre  l’hem dividit en dues parts, una part amb paraules que expliquin el concepte i l’altra part amb paraules que expliquin la finalitat de l’aplicació.

Per presentar-ho farem un  petit resum i tindrem el full amb les paraules clau (que serà visible per a tothom)  per a què ens ajudi a explicar-ho millor.

IMG_2575

Grup 2: Rafia, Mashuda i Nukhba

El procés tècnic.

La nostra presentació tindrà el suport d’un PowePoint on explicarem el procés que hem seguit  per dissenyar l’app i on també hi inclourem fotos.

IMG_2574

Grup 3:  Lydia, César i Marta

Nosaltres  ensenyarem com hem fet les lletres explicant el procés que hem seguit per aprendre a dissenyar una tipografia única. També hem seleccionat un recull de mostres de lletres que formen part del procés de creació.

Explicarem que vàrem partir de la paraula NOVA per fer totes les lletres, de la O minúscula podem treure diferents lletres i de la V unes altres.

Grup 4: Nelson i Zain

Nosaltres disposarem d’un ordinador connectat al projector i mostrerem com usar les lletres a l’ordinador. Es podran escriure petits textos per provar les tipos.  A més hi haurà un altre ordinador amb el bloc del projecte per qui el vulgui llegir i fer el seguiment pas a pas del que hem fet.

 

IMG_2572

 

Grup 5: Naider, Stephani i Zabi

El nostre grup és el que s’encarrega dels ordinadors  i dels programes que serveixen pera modificar les lletres que vam escollir prèviament. Per ensenyar a la gent la dificultat de fer això, tenim preparats uns ordinadors amb el programa i les lletres que utilitzarem per  mostrar-los com es fan les lletres, per exemple, com allargar-les, com moure-les o fer-les més grans o més petites.

IMG_2577

Grup 6: Sameer,  Rajin

La nostra feina ha consistit a digitalitzar les imatges que ens pasaven els nostres companys utilitzant”picSVG.com”. A l’expocisió ensenyarem com es fa tot el procés de digitalització i el públic assistent podrà fer proves amb l’ordinador.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *