7/02/2018

El dimecres 7 de febrer la Maria ens va presentar el seu professor de cant: Jasmin Martorell

Vam fer tota la classe amb ell. El que més ens va impactar va ser la seva veu: era impressionant i molt potent.

Vam començar fent exercicis de relaxació i de respiració. Després vam fer molts exercicis de tècnica vocal  per què la nostra veu es posi més forta i àgil. Passàvem ràpidament d’un exercici a un altre i això feia que no ens avorríssim. Va ser una mica cansat practicar tanta estona tècnica vocal però ens va agradar i ens vam divertir. També vam sentir que al principi no cantàvem bé però després dels exercicis la nostra veu sortia millor i això ens va agradar.

Cap al final de la classe li vam presentar les cançons que havíem fet els dies anteriors i ell ens va donar consells per millorar la veu i també per actuar davant del públic, fer teatre,  i no posar-nos nerviosos.

escrit per Mariam, Iqra i Mehk.

 

24/01/2018


Este día no pudo venir María , ya que tenía un
concierto.
En vez de ella vino el productor de sus discos David Soler.
Éste trajo un “looper” más grande que el que
María nos había enseñado un día. Tenía más
botones , tarjetas de audio , y un pedal más. Tenía
diferentes efectos para la voz:
Después de probar unos efectos con él, nos
propuso hacer efectos con las letras de nuestras
canciones , y salieron algunas bastante bien.

Adrian

 

10/01/2018

El dimecres 10 de gener vam començar la sessió amb la Maria fent un joc on havíem de fer accions diferents segons el número que ella digués. Era molt divertit.

Després vam parlar del concert que farà la Maria al teatre Tivoli el 3 de març i de que nosaltres podem anar a sentir-la.

També vam parlar sobre la nostra actuació en el petit concert que farem pels pares el dia 7 de març a l’institut i còm ens organitzarem el treball a fer.

Després vam fer exercicis de veu i finalment en grups de 3 havíem de sortir a cantar davant dels companys una frase que la Maria ens va ensenyar.

Aquest dia em va semblar fantàstic.

escrit per Zoni Miah