19/03/2008

Jornada a la Fabra i Coats

El 19 de març passat vam anar a la Fabra i Coats a fer una activitat per conèixer els companys i companyes dels dos altres centres que faran amb nosaltres la presentació de Creadors en residència al mes de maig. No havíem estat mai en aquest lloc.

Al arribar ens vam presentar cada institut, explicant d’on veníem i el que feiem amb el nostre artista. En acabar la presentació ens vam dividir en dos grups.

La persona que dirigia el grup feia signes  diferents i cada signe significava una cosa que nosaltres havíem de fer com per exemple cridar, fer la veu continua, aguda o greu, intermitent, etc…

Els professors eren molt bons i ens van ensenyar d’una manera molt divertida.

Finalment ens vam juntar el dos grups  i vam continuar improvisant seguint els senyals que havíem après. Tots vam estar molt actius i participatius.

Ens vam divertir molt i ens va agradar poder perdre la vergonya davant d’altres alumnes que també en tenien i conèixer els estudiants dels altres instituts que ens van semblar molt agradables.

14/03/2018

Vam sortir a la plaça.


Vam tancar els ulls i ens vam concentrar en sentir el so que ens envoltava, canviant-nos de lloc. Vam escriure tres frases sobre el que sentíem. Després vam “robar” converses (ens posavem al costat d’algunes persones i escoltavem el que deien i després ho escrivíem).

 

Després vam anar a l’aula de música. Per fí vam tocar els instruments! Ens va fer recordar el que feiem a 1r i 2n de l’ESO. Al principi les improvisacions no tenien cap sentit però poc a poc va anar sorgint l’harmonia i les emocions van sortir.

7/03/2018

Concert  per als pares a l’institut

AMAL:

El día del concierto estaba algo nerviosa pero no mucho, sinceramente porque vino mucha más gente de lo que me esperaba.

El viernes anterior estaba muy agobiada porque veía que no saldría bien ya que no teníamos nada prácticamente.

ABEDUR:

Tuvimos dos días para prepararnos el concierto, yo estaba bastante nervioso.

IQRA:

El concert va ser molt divertit. Abans del concert estava molt nerviosa: cantar davant de molta gent que no coneixíem em feia vergonya. Va venir molta més gent del que jo m’imaginava. Quan vam començar a cantar la gent ens va animar però sobre tot la Maria. La Maria va fer un esforç i nosaltres vam fer tot el que vam poder.

MARYAM:

Abans del concert tots estavem molt nerviosos: tots deiem que no teníem res, que no havíem preparat res,… Ningú volia fer el concert perquè pensàvem que seria una vergonya cantar el que ens havíem inventat, no li veiem el sentit,…

Però el dia del concert tot va sortir molt millor del que ens pensavem. Ens va agradar molt fer-ho. Jo personalment m’ho vaig passar molt bé i vaig cantar molt a gust.

He d’agraïr a la Maria que ens va ajudar molt durant el concert i el públic també ho va fer.

Voldria fer més concerts!

MELANIA:

For me last wednesday was one of the most memorable days. I was confused since we were out of time. Many of my classmates were also arguing about that and telling that the concert would be a disaster. But I stayed positive.

I was nervous but at the same time excited since we were going to show the audience what we have been preparing for the last weeks.

While we were in the stage I was  just making myself comfortable and it was very effective!. For me the concert was a big success.

3/03/2018

CONCERT DE MARIA ARNAL AL TEATRE TIVOLI

 El dissabte 3 de març vam anar al concert que la Maria Arnal va fer al Teatre Tivoli.

Quan tot el teatre es va omplir va començar el concert. Ella ens va transmetre moltes emcions amb el seu cant. A vegades cantava molt fort i em semblava que ens estava explicant alguna cosa molt important però crec que el que volia era transmentre’ns tota la seva emoció i passió per la música. Els canvis de llum ajudaven a comunicar també  les diverses emocions.

Jay-Ar

It was my first time going to a concert and I was very excited. When we arrived it was very hot but when Maria started to sing it was very awesome. I think that going to a concert is better than just listening in the You tube. Maria’s voice is very great. I want to sing confidently like her.

Melania