15/05/2018

ORGULL DE CLASSE


Hassan

Vaig estar una mica nerviós el dilluns i el dimarts. Però el dimarts quan vaig començar a cantar davant del públic de seguida em vaig sentir còmode.

Al acabar tothom ens va felicitar!

Iqra

El dia de la presentació em va agradar molt còm la sala havia canviat d’aspecte en relació al dia anterior que havíem fet l’assaig general. Les llums, la disposició de les cadires, l’escenari tot em va sorprendre gratament.

Va venir molt públic i també fotògrafs.

Va començar la presentació i els dos altres instituts que anaven abans nostre ho van fer molt bé.

Quan ens va tocar a nosaltres sentia com papallones a l’estòmac. Ens va sortir millor del que m’imaginava. Jo vaig imaginar-me que davant meu no hi havia ningú.

Crec que mai oblidaré l’experiència viscuda aquest curs a Creadors en residència.

Amal

El dimarts 15 de maig va ser el dia de l’actuació que tant havíem estat preparant.

Sincerament no m’esperava que vingués tanta gent però al veure-la no em vaig posar nerviosa. Sabia que sortiria bé per què havíem dedicat temps i esforç i a més ens acompanyava una gran cantant, la  Maria que ens ajudaria en tot moment.

Kyle

Em sentia molt tímid perquè havia de ballar davant de moltes persones. Però el concert va sortir bé i em vaig sentir molt feliç.

Mehk

Mai hagués pensat que arribaria a expressar de tot cor quant m’ha agradat treballar amb la Maria. Ella ens ha transmès a tots molts ànims. He pogut conèixer més els meus companys i m’he divertit molt.

Moltes gràcies per tot.

Jay-ar

El dilluns vaig anar a l’assaig general malgrat tenir febre. No m’ho volia perdre. Després  crec que vaig deixar de tenir febre i penso que és perque m’agrada molt la música.

El dia de la presentació la meva sensació va ser molt positiva.

Melania

At the rehearse, on monday, I was very nervous. My hands were shaking, without noticing.

On tuesday, at the concert, being in front of many people with my friends, teachers and classmates, is a blessing experience. We showed our original works and I have to say that they are good. The concert finished succesfully.

Meeting my friends and knowing each other is the best and I would like it wouldn’t end.

Victor

No tenia molt clar voler anar el dilluns 14 a l’assaig general ni el el dimarts 15 a la presentació. No volia deixar de fer les meves activitats extra-escolars. Ara puc dir que ha estat una experiència inoblidable, i que m’ho vaig passar molt bé.

Luqman

Em sentia molt nerviós i amb vergonya però tot va sortir molt bé.

Zoni

M’ho vaig passar molt bé el dilluns a l’assaig general amb els meus companys.

Husnaina

M’ha agradat molt treballar amb la Maria.

Els primers dies sentia vergonya però a poc a poc la vaig perdre. M’ho he passat molt bé cantant i jugant amb els meus companys.

La manera de parlar de la Maria i el seu somriure m’han encantat.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *