Sessió amb Nilo Gallego

El dijous 31 de  març del any 2016 vam anar al carrer Gabriel Miró amb un artista que es diu Nilo. Ens va rebre fent-se el mut però poc a poc anava parlant. El que volia és que escoltéssim l’entorn, es posava al mig del carrer a escoltar nens, cotxes, persones etc…

Desprès havíem d’escollir un companys de la nostra classe de residència per escoltar els sorolls del bar, de la Santiveri, etc… .

IMG_5640

Quan havíem acabat d’escoltar els sorolls, el Nilo ens va explicar de fer música amb uns instruments que ell ens va donar: una Calimba, d’origen Africà. La nostra companya la Fadwa va tocar el instrument amb els dits, desprès la Lola li va donar un plateret que va dir que era d’un temple de l’Índia, desprès va donar un aparell electrònic que servia per posar multes a la gent però feia sorolls com si fós un DJ i per últim el Niló va donar al Julen unes maraques per fer el so per a realitzar l’activitat següent.

Finalment, el Nilo ens va ordenar del 1 al 4 que eren les persones que tocaven els instruments. Per exemple, a la Lola li va tocar el número 2 i ha de tocar el platell.

Quan ens estaven a punt de tornar al institut el Vicent i l’Ana es van posar a cantar.

 

Julen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>